Boutique hoteller på Kreta

Betegnelsen ‘Boutique hotel’ bruges traditionelt om mindre hoteller, der i modsætning til store hotelkæder har en særegen, unik stil, som sammen med en personlig service skaber en mere intim atmosfære.

Kreta er et af Grækenlands mest populære rejsemål og har derfor et stort udbud af standard-hoteller, især langs nordkysten på den vestlige del af øen, men er du på udkig efter en ferieoplevelser ud over det sædvandlige, er der også gode muligheder for at finde unikke boutique hoteller.

Vælger du at bo på et boutique hotel, kan du se frem til en mere personlig service, hvor der lægges mere vægt på at efterkomme specielle ønsker og behov, og du i højere grad vil blive behandlet som en personlig gæst fremfor som endnu en kunde i rækken. Ligeledes vil værterne på boutique hoteller for eksempel ofte lægge vægt på at give gæsterne kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige.

Vil du have en anderledes ferieoplevelse på Kreta? Boutique hoteller er ikke nødvendigvis dyrere end “almindelige” gode hoteller, men du vil med garanti have flere gode minder med hjem derfra.

Læs mere om vores rejser til Kreta, hvor du bor på håndplukkede boutique hoteller.

>> Læs mere om boutique-hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér