Ved porten til Rethymnon på Kreta ligger en bolig, hvis historie går mange år tilbage. Faktisk tilhørte huset tidligere en velhavende lægefamilie, og ud fra størrelsen at dømme, har denne læge haft en god forretning. I dag er huset omdannet til et lille Boutique hotel ved navn Civitas, der oversat betyder noget i retningen af ”borgerskab”.

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Her midt på promenaden med front til Middelhavet har den nuværende ejer, Alexis, indrettet Civitas med respekt stedets historie, der er opført i venetiansk stil. Navnet Civitas stammer fra husets beliggenhed ved havnefronten, hvor ”den gamle civilisation møder den nye verden”.

På promenaden er der liv med slentrende par og caféstolene er fyldt op med en blanding af lokale og udenlandske gæster. "Strandløver" i badetøj med et håndklæde om livet er på vej op fra en dukkert i havet. Her er en international, men alligevel hyggelig stemning – og det er gennemgående for såvel Civitas som Rethymnon. Den gamle bydel med de næsten labyrintiske gågader tilbyder et væld af små, græske restauranter, specialbutikker og beværtninger. Så på trods af turismen på Kreta, har Rethymnon formået at bevare sin charme og atmosfære.

Dermed er Civitas Boutique hotel både et byhotel, men også et hideaway, der passer ind i konceptet som et lille gemmested, godt klemt inde mellem nabohusene, der også er bygget op i venetiansk stil. Her er du tæt på den gamle by, havet og stranden. 

Indenfor er Civitas bygget op efter alle kunstens regler, og Alexis har en forkærlighed for det gamle Italien. Således er der en rød tråd, der er gennemgående fra husets facade til interiør i hall’en, fællesarealerne og værelserne. 

Officiel kategori

108 anmeldelser

Rejsetemaer

Hoteltype

Faciliteter

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by (indkøb, restauranter), Rethymnon – 0 m
 • Nærmeste strande – 500 m
 • Chanias gamle bydel – 60,5 km
 • Chania lufthavn – 67,7 km
 • Rethymnons historiske bydel – 0 m
 • Samaria-kløften – 98,9 km
 • Knossos-paladset – 81,6 km

Værelser

Civitas har i alt 8 værelser, der hver varierer i størrelse – nogle er også i to plan. Ikke alle har balkon og havudsigt. Ens for alle er dog, at de er indrettet efter Alexis høje kvalitetskrav og sans for detaljen. Civitas er hendes ”baby” og kun det bedste er godt nok. Alle værelser er ligeledes indrettet med et lille køkken, hvor du selv kan kokkerere – det gør også, at stedet egner sig fint til et længere ophold, ja sågar langtidsferie er populært hos Alexis.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Civitas Rethymnae Boutique Hotel:

 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

E Venizelou 20
74100 Rethymno

Koordinater

Latitude: 35.3676
Longitude: 24.4783

Civitas Rethymnae Boutique Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket

Civitas Rethymnae Boutique Hotel er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.