Familieferie på Kreta

Kreta er med børnevenlige strand og aktiviteter for hele familien et ideelt rejsemål for en afslappet familieferie.

Det milde, solrige middelhavsklima på Kreta giver god mulighed for at dase ved poolen eller på stranden hele ferien, men skal der ske lidt mere i ferien, er der også masser af muligheder for sjove og spændende aktiviteter for børn i alle aldre.

I kan for eksempel tage børnene med til Elafonissi-stranden Watercity Waterpark i Anopoli (ca. 140 km fra Chania), som er det største vandland på Kreta. Er I mere til naturligt badevand, kan en tur til på øens sydside anbefales. Den lagune-agtige strand er kendt for sit lave meget børnevenlig badevand, som for større børn desuden er spændende at udforske med snorkel. Kreta har også mange drypstenshuler, som altid er et hit blandt børnene.

For større børn er en familieferie på Kreta også en chance for at lære om Europas fortid. Besøg for eksempel det berømte minoiske palads i Knossos ca. 5 km syd for Iraklion, hvor I eventuelt på en guidet tur kan dykke ned i historien om den myteomspundne civilisation som pludselig forsvandt.

Når I er på familieferie på Kreta kan I heller ikke undgå at mærke, hvor børnevenlige grækerne er, hvilket sammen med en afslappet atmosfære, er en af grundene til at Kreta et yndet feriemål for familier med børn.

Læs mere om vores rejser til Kreta med unikke hideaways

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér