Ferieboliger på Kreta

Solrige Kreta er et af Grækenlands mest populære feriemål, og udbuddet af ferieboliger er stort. Der er således gode muligheder for at finde en feriebolig med en beliggenhed, som passer til netop dine ferieønsker.

Hvad enten du rejser til Kreta for at nyde en daseferie ved stranden eller for at udforske øens mange kultur- og naturseværdigheder, ved vi hos Hideaways at det er afgørende at vælge den rigtige feriebolig. Vi har derfor specialiseret os i at finde de hoteller og ferieboliger på Kreta, hvor der er lagt vægt på at skabe en hyggelig atmosfære i smukke omgivelser og ikke mindst en gæstfrihed, som du ikke finder på standard-hoteller.

Vælger du en feriebolig fra Hideaways vil den danne ramme om vellykket ferie på Kreta og i sig selv være en oplevelse, du vil huske tilbage på med glæde efterfølgende. Det er ikke tilfældigt at mange danskere vender tilbage til Kreta år efter år.

Læs mere om vores udvalg af rejser til Kreta, her finder du en liste over vores aktuelle udbud af hoteller, som nemt og sikkert kan bookes direkte her på hjemmesiden.

Hvorfor vælge en feriebolig?

En afgørende faktor for, om man får en vellykket ferie på Kreta er naturligvis, hvordan man bor. Og her er det oplagt at leje en af øen utallige ferieboliger, og bruge denne som fast base på sin ferie. Det er forskelligt, hvor meget tid den enkelte ønsker at tilbringe i ferieboligen, men fælles for alle besøgende på øen er, at man ønsker et sted at sove og et badeværelse. Hvor meget mere ud over dette en feriebolig behøver at indeholder er individuelt. Inden man begiver sig ud i den store internetsøgning i håbet om at finde en perfekt feriebolig er det en god idé at blive enige om, hvilke krav og præferencer, man ønsker opfyldt.

Det kan også være et hotel

På mange måder er feriebolig et andet ord for ferielejligheder, og begrebet feriebolig indebærer også ferielejligheden. Forskellen mellem de to begreber er, at en feriebolig også godt kan være et hotel. De to betegnelser er gode at kunne skelne imellem, når man skal i gang med at lede efter, hvor og hvordan, man vil bo under sin ferie på Kreta.
Vælger man en feriebolig, som er en del af et hotel, skal man være opmærksom på, at der ikke nødvendigvis er et køkken tilknyttet boligen. Ferielejligheder er netop kendetegnet ved adgangen til eget køkken, men vælger man en feriebolig er det heller ikke sikkert, at der er et køleskab i boligen, hvor man kan opbevare koldt vand og lignende. Hvis ferieboligen er på et hotel er det almindeligt, at der er en café eller restaurant i forbindelse med eller i den umiddelbare nærhed. Så man kommer absolut ikke til at gå sulten i seng, bare fordi man ikke har eget køkken i boligen.

Både i øst og vest

Både for ferieboliger og ferielejligheder gælder det, at de er at finde stort set i alle områder på Kreta. Øen er nemlig velbesøgt både i øst, hvor Agia Nikolaos og Hieraklion (nogenlunde midt på øen) er de større byer og i vest, hvor de største byer er Chania og Rethymnon. Heldigvis er øen ikke større, end at man sagtens kan udforske den vestlige del af øen, selvom man har lejet sig ind i en feriebolig på den østlige del.

Der findes mange og vidt forskellige ferieboliger på Kreta. Det kan derfor godt være et tidskrævende projekt at finde frem til den helt rette, men internettet gør søgningen knap så besværlig. Desuden skal man ikke være ude i alt for dårlig tid, da man allerede vil opleve, at mange ferieboliger er udlejet mange måneder i forvejen.

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér