Ferielejlighed på Kreta

Der findes mange forskellige måder at besøge Kreta på, og selvom den mest udbredte er at bo på hotel, som er bestilt sammen med flybilletten, så findes der andre gode alternativer. Et af dem er naturligvis at finde en skøn ferielejlighed, som man bestiller inden afrejse. Dette er den mest almindelige måde at feriere på, hvis man ønsker selv at sammensætte sin rejse og dermed købe flybillet og leje bolig separat. En god idé er fra starten at liste op, hvilke krav, man har til ferielejligheden såsom afstand til strand, indkøbsmuligheder, pool, osv. Hos Hideaways har du frihed til at vælge, du kan bestille en rejse inkl. fly og ferielejlighed, eller blot vælge at bestille ophold hvis du vil arrangere flyrejsen selv.

Hotel eller feriebolig

Kært barn har mange navne, feriebolig, ferielejlighed, hotel osv. I bund og grund er forskellen at et hotel er et værelse hvor der normalt er morgenmad inkl. i prisen, mens en feriebolig eller ferielejlighed ofte er det samme.

Læs mere om hoteller på Kreta

Læs mere om ferieboliger på Kreta

Mange faktorer spiller ind

Typisk finder man sin ferielejlighed ved at lede på internettet indtil man finder en bolig, som både imødekommer ens krav til udlejningstidspunkt, pris, inventar og beliggenhed. Særligt for ferielejligheder er, at man har eget køkken under sin ferie. Ellers har man ved leje af en ferielejlighed som regel de samme faciliteter, som hvis man boede på et hotel. Priserne på leje af en ferielejlighed afhænger nødvendigvis af, hvornår på året, man ønsker at indtage Kreta og ikke mindst, hvor mange personer, der skal være plads til en boligen. Og man skal punge mest ud, hvis man rejser i industriferien/højsæsonen.

Ferielejligheder næsten over alt på øen

Da det meste af øen er værd at besøge, er der også mulighed for at finde en ferielejlighed mange forskellige steder på Kreta. De er spredt ud over øen, men typisk findes der flest ferielejligheder i nærheden af de større byer, hvor der befinder sig flest turister.

På mange udlejningshjemmeside kan man sidde og rode med ankomstdato, antal af beboer og lignende. Derved får man et overblik over, hvad det cirka kommer til at koste, hvis man ønsker at leje en ferielejlighed. Men da Kreta er et populært sted, skal man ikke være for sen til at undersøge mulighederne og få bestilt. Allerede i årets første måneder er mange ferielejligheder nemlig allerede umulige at booke i juli og august, som er højsæson på øen.

Få andres vurdering

Ved en simpel Google-søgning kan man desuden finde frem til hjemmesider, hvor tidligere lejere har beskrevet, anmeldt eller bedømt ferielejligheder. Dette kan give indblik i om området, den specifikke ferielejlighed eller prisen er lige præcis det, man er på udkig efter. Du kan også her på Hideaways læse vores personlige beskrivelse, se anmeldelser på Trustpilot og læge gæste anmeldelser i gæstebogen.

Typisk for kretensiske ferielejligheder er det også, at der er en lille balkon eller terrasse tilknyttet boligen. Så hvis man ønsker at kunne nyde den lune aftener på sin egen lille udendørsplet, så er det værd at være opmærksom på, om den enkelte ferielejlighed er udstyret med balkon eller terrasse.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér