Flyferie til Kreta

Lange sandstrande med klart vand og masser af solskinstimer har været med til at gøre Kreta til en af Grækenlands mest populære feriedestinationer, og der middelhavsøen har gode flyforbindelser. Konkurrencen blandt flyselskaberne giver dig derfor ofte god mulighed for at finde en billig flyferie, omend du dog skal være hurtig for at sikre dig de bedste tilbud i højsæsonen.

Søger du efter en billig flyferie til Kreta har du valget mellem to lufthavne, Chania (CHQ) og Heraklion (HER), som dog begge ligger på øens nordlige del. Herfra er det nemt at komme videre til din endelige destination på Kreta. Hideaways samarbejer med alle flyselskaber der har flyrejser direkte til Kreta fra lufthavne i Danmark, men også med et stop undervejs. Du kan bestille en flyrejse fra Billund, Aalborg og Københavns lufthavn med selskaber som Norwegian, SAS, Air Berlin og mange andre.

Du kan naturligvis altid selv vælge at stå for transporten til Kreta, men vil du hellere lade os stå for at finde de billigste flybilletter til din ferie, tilbyder vi  pakkerejser, hvor fly og indkvartering er inkluderet. Det er et oplagt valg for dig, som ønsker en ferie uden det praktiske besvær.

Få flere informationer om vores rejser til Kreta

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér