Hoteller på Kreta

Kreta er en eviggyldig klassiker, når ferien skal gå sydpå mod sol og varme. Den græske gæstfrihed, lækker mad, smuk natur og lækre hoteller - sådan kender vi den største af de græske ferieøer, med destinationer som Chania, Heraklion, Rethymnon og Agios Nikolaos. Hos Signatours kan du booke fleksible ophold på de bedste hoteller på Kreta med flybillet fra Danmark.

Men lad os lige få styr på geografien: Kreta er "kun" den 5.-største ø i Middelhavet, men til gengæld den klart største af de mange kendte græske ferieøer. Den udgør også en slags grænse mellem Det Ægæiske Hav omkring Grækenland, og det større Libyske Hav mod syd. Begge er naturligvis en del af Middelhavet. Den tætte beliggenhed til Afrika og Mellemøsten fornægter sig ikke, for ligesom både Cypern og Malta, har Kreta gentagne gange været invaderet af styrker fra forskellige folkeslag og kulturer. Det har efterladt tydelige spor i både geografi og befolkning.

Hvilke hotel skal jeg vælge?

Det er ikke svært at finde et hotel på Kreta, og du har mulighed for at finde indkvartering næsten overalt på øen, men der er naturligvis stor forskel på typen og kvaliteten af hotellerne. De mest populære ferieområder med den største koncentration af hoteller ligger dog på den vestlige nordkyst, men selv på denne del af Kreta er det muligt at finde små unikke hoteller, som kan danne den perfekte ramme om din ferie på Grækenlands største ø.

Uanset hvilken type ferie du ønsker på Kreta, er valget af hotel en af de vigtigste beslutninger for en vellykket ferie. Synes du også det kan være svært at vælge det rigtige hotel til ferien på Kreta? De hoteller du finder her på Hideaways er håndplukkede, unikke hoteller, som vi selv har besøgt og som lever op til vores vigtigste kriterie - at vi selv ville holde ferie der!

Rejse som en samlet pakke inkl. flyrejse eller kun hotel ophold?

Søger du et hotel på Kreta med en enestående beliggenhed, og et hotel med en charmerende, unik atmosfære hvor du føler dig hjemme? Så læs mere om rejser til Kreta med Hideaways, hvor du finder en liste over vores aktuelle udbud af hoteller, og rejser med eller uden fly, samt transfer elller billeje.

Familiehoteller på Kreta

Kreta omtales ofte som en perfekt destination for børnefamilier, og her var man heller ikke sen til at introducere familivenlige hotelkoncepter som fx. All Inclusive. Samtidig er her en række lækre strande, som appellerer til afslapning i solen, mens den nærmeste drink eller souvlaki aldrig er ret langt væk.

Du kan også bo længere oppe i bakkerne - faktisk når Kretas højeste punkt helt op i 2.500m højde - hvor du kan få et fantastisk panorama ud over øen og havet. Når du booker hotel på Kreta er det derfor ofte et valg mellem flotte udsigter eller nærhed til stranden. Særligt de største hoteller på Kreta ligger lidt fra kysten, men til gengæld ofte med et stort poolområde.

Hos Hideaways Rejser har vi opdelt de forskellige hoteller og ferieboligere i rejsetemaer så du har nemt ved at finde den helt rigtige indkvartering der opfylder dine ønsker og behov. F.eks. har vi et rejsetema der hedder familieferie og ligeså et der hedder godt for par som betyder at det ikke er velegnet til dig som rejser med børn.

Er du på jagt efter en ferie med lidt ekstra luksus, så læs mere om luksusrejse på Kreta

>> Læs mere om hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér