Rejser til Kalives

Feriestedet Kalives (også undertiden kendt som Kalyves) ligger i Souda-bugten på den populære græske ferieø Kreta. Med sin beliggenhed på Chania-kysten, kun 12 km fra hovedbyen Chania, byder Kalives på ideelle betingelser for en strand- og badeferie med sine fremragende strande, masser af traditionelle tavernaer, en imødekommende og afslappet lokalbefolkning og en autentisk kretensisk atmosfære.

Velkommen til Kreta med Hideaways, vi er specialister i rejser til Kalives og andre rejsemål på øen hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Stille Kalives

Kalives ligger som en fredfyldt plet i den brede bugt, der kiler sig ind mellem Halkidikides  vestligste halvøer. Og selv om det hævdes, at den har nogle af de længste strande i det græske øhav, er området først for nylig begyndt at komme på den internationale turistradar.

Selve byen består for det meste villaer og familiehuse, blandet med en håndfuld butikker, og omgivet af marker, der strækker sig ud til de to omkringliggende halvøer, livlige Kassandra og naturskønne Sithonia.

Lange strande

Hvis du er på udkig efter lange strækninger af strand, så er Kalives stedet med sin gigantiske bugt. Der er endnu noget uberørt ved Kalives og de eneste faciliteter er som regel bænkene på stranden, hvor de lokale sidder og taler  om livet, mens de kigger ud over havet. Der er dog ved at dukke større hoteller op, der tilbyder parasoller og liggestole.

Udflugter til Kassandra og Sithonia

Hvis du får lyst til at foretage dagsudflugter i området omkring Kalives, kan det anbefales at leje en bil og besøge de to halvøer, Kassandra og Sinthonia.

De fleste tager til Kassandra med dens blanding af charmerende landsbyer og moderne marinaer, men hvis du er naturelsker, bør du vælge Sithonia, der lokker med unikke vandrestier, små, hyggelige fiskerbyer og afsides, uberørte strande.
 

Læs mere om Kalives

Rejsemål i Kreta

Find rejsen til Kreta her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér