Kulturferie på Kreta

Oplev Kreta på en kulturrejse med Hideaways, og bo på håndplukkede hoteller på din ferie

Få rejsemål er så oplagte til en kulturferie som Kreta. Den populære græske middelhavsø er en skattekiste af kulturelle seværdigheder fra både nutid og fortid. Glæd dig til en ferie med masser af spændende arkæologiske seværdigheder, smuk natur og autentisk, charmerende græsk hverdagsliv.

Kretas kulturelle historie er tusindårig, og du kan ikke undgå at fornemme den lange forhistorie i nutidens skikke og traditioner. Mange forskellige kulturer har gennem tusinder af år sat deres præg på Kreta, som med en central placering mellem Asien, Afrika og Europa er blevet besøgt af mange forskellige folkeslag, hvilket har skabt en særlig atmosfære på Kreta af Grækenland plus lidt mere.

For historieinteresserede er Kreta især kendt som fødestedet for den minoiske kultur, som var en af Europas første og mest veludviklede civilisationer. Ved en af de største attraktioner på Kreta, det minoiske palads i Knossos, og flere andre steder på Kreta har du mulighed for at fordybe dig i denne sagnomspundne civilisation og lære hvorfor Kreta er blevet kaldt for “Europas vugge”.

En ferie på Kreta er naturligvis også oplagt for dig, som ikke blot søger store kulturoplevelser, men også ønsker en ferie med sol og dejlige badestrande. En ferie med base på et af vores håndplukkede Hideaways er et perfekt valg, hvis du vil på kulturferie.

Find flere oplysninger om rejser til Kreta med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér