Luksusferie på Kreta

Drømmer du om en rigtig luksusferie? Hideaways har håndplukket en række enestående luksushoteller på Kreta, hvor omgivelserne er perfekte til en unik og afslappende luksusrejse. En luksusferie handler ikke kun om luksuriøse faciliteter, men også om unikke ferieoplevelser. Selvom Kreta i efterhånden mange år har været et populært rejsemål for solhungrende rejsende fra hele Europa, gemmer Grækenlands største ø stadig på mange skjulte perler og unikke rejseoplevelser.

Mens de populære feriebyer og strande langs Kretas nordlige kyst især i højsæsonen naturligvis er meget turistprægede, er det således selv her muligt at finde åndehuller i populære byer såsom Rethymnon med ægte græsk middelhavscharme. Du kan eventuelt også tage væk fra strandene og en tur op i bjergene, hvor der er mange hyggelige landsbyer og smuk natur. Ligeledes fremtræder strandene på den sydlige kyst generelt mere rolige og mere uspoleret, da det ofte er sværere at komme dertil. De fleste luksushoteller på Kreta hjælper gerne med at arrangere og vejlede om ture rundt på øen.

En luksusferie på Kreta bør også være en lejlighed til at udforske det græske køkken, som på Kreta er kendt for en overflod af frisk frugt, grøntsager og lokale produkter fra øens gårde, der tilberedes med en af verdens bedste olivenolier. Spørg eventuelt efter de bedste restauranter hos de åbne og gæstfrie lokale, så du undgår de værste turistfælder. Kreta er kendt for retter som Souvlaki og Gyros, men du kan naturligvis også prøve dig frem. Der venter dig mange gode smagsoplevelser.

Er du blevet træt af standard charterrejser? Vælger du en luksusrejse til Kreta venter dig der en enestående rejseoplevelse.

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller