Naturferie på Kreta

De nærmest uendelige sandstrande langs Kretas nordkyst er bare en lille del af øens fantastiske natur. Drømmer du om en naturferie i et dejlig solrigt klima, er Kreta et godt valg. Her finder du pragtfulde bjerglandskaber med dybe kløfter og uberørt natur, som kan udforskes på utallige vandreruter.

En naturferie på Kreta behøver dog ikke kun foregå til fods. Lejer du for eksempel en bil, har du god mulighed for at opleve nogle af øens mange smukke udsigtspunkter og finde uspoleret strande, hvor du kan ligge uforstyrret.

Til trods for at mennesket har beboet Kreta i årtusinder, er øens natur fortsat meget varieret med adskillige unikke plante- og dyrearter. På en naturferie har du blandt andet mulighed for at se sjældne rovfugle, og er du heldig kan det være du får et glimt af det største landlevende pattedyr på Kreta, den kretensiske vildged, Kri-Kri'en, som blandt andet lever i den berømte Samariakløft.

Det krystalklare vand omkring Kreta byder naturligvis også på masser af muligheder for med snorkel og svømmefødder at møde det rige dyreliv under havoverfladen.

Læs mere om vores rejser til Kreta, hvor du bor på håndplukkede hoteller, som er perfekte udgangspunkter for at udforske øens natur.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér