Romantisk ferie på Kreta

Vil du forkæle din elskede med en romantisk ferie, er Kreta et perfekt valg. Den græske middelhavsø er et vældig populært rejsemål, men har også meget at byde på for jer som søger stille ferieoplevelser i rolige, hyggelige omgivelser.

Det er oplagt at nyde ferien og hinanden med afslapning på nogle af Kretas dejlige sandstrande, hvis krystalklare vand også indbyder til forskellige former for vandsport. Øen er stor nok til at I altid kan finde strande, som passer til jeres ønsker for ferien. Ligeledes kan I på Kreta vælge at have en stille aften på en traditionel restaurant eller danse natten lang på natklub.

På en romantisk ferie er det også oplagt at benytte muligheden for at søge lidt væk fra de mest livlige ferieområder og besøge nogle af de hyggelige, mindre landsbyer, hvor I kan opleve det ægte græske hverdagsliv.

Turismen er veludviklet på Kreta, men der er stadig mange muligheder for at finde små romantiske perler rundt om på øen, hvor I kan få en uforglemmelig rejseoplevelse. Hos Hideaways har vi specialiseret os i at finde netop disse unikke ‘hideaways’, hvor I bor på håndplukkede charmerende, rustikke hoteller og ferieboliger.

Læs mere om vores rejser til Kreta med unikke hoteller

>> Læs mere om romantisk ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér