Rundrejser på Kreta

Oplev Kreta på en rundrejse med Hideaways og bo på håndplukkede hoteller i din ferie

Kreta er Grækenlands største ø og den femtestørste i Middelhavet, men med en rundrejse kan du opleve de bedste steder og seværdigheder på hele øen.

Den bjergrige, smukke natur på Kreta er sammen med historiske seværdigheder, børnevenlige strande og ikke mindst en afslappet livsstil med til at placere Kreta højt på listen over danskernes favoritrejsemål. Mange vælger da også at vende tilbage til den charmerende middelhavsø år efter år for at udforske nye steder, eller nyde gamle favoritter.

Selvom det med et solrigt klima og klart badevand er oplagt at bruge ferien på at nyde strandlivet og de hyggelige restauranter, har Kreta da også masser af tilbud til dig som vil krydre ferien med kultur- og naturoplevelser ud over det sædvanlige. En rundrejse på Kreta kan for eksempel byde på både spændende historiske attraktioner, drypstenshuler og vandreture i bjergene.

Vil du sammensætte en unik rundrejse med indkvartering på håndplukkede, charmerende hoteller på Kreta? Så tag et kig på vores rejser til Kreta.

>> Læs mere om rundrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér