Solferie på Kreta

Lige fra det tidlige forår og til langt ind i efteråret er Kreta med sit milde Middelhavsklima et perfekt rejsemål for en solferie.

Trænger du til en ferie med sol og varme byder Grækenlands nok mest populære ferieøer både på afslapning ved dejlige strande, vandreture i bjerge og fordybelse i fortiden ved spændende seværdigheder.

Især nordkysten er med mange lange sandstrande et oplagt valg for en solferie på Kreta, og allerede fra starten af april kan du på Kreta nyde et mildt og behageligt klima med et blomstrende landskab og velduftende appelsinlunde. Rejser du til Kreta midt på sommeren, hvor det kan blive lidt hedt, er der ved kysten desuden næsten altid en svag brise fra havet, som gør varmen mere behageligt. Det er derfor ikke tilfældig, at Hideaways tilbyder solferier på Kreta med håndplukkede hoteller og ferieboliger ved Kretas nordkyst.

Søger du en solferie på Kreta med autentiske ferieoplevelser væk fra masseturismens, kan du her se alle vores rejser til Kreta med håndplukkede hoteller. Hos Hideaways er vi specialister i håndplukkede hoteller og ferieboliger på Kreta og kender øen så vi kan rådgive dig om det rigtige valg af hotel til ferien.

Brug søgemaskinen til at finde "dit" hideaways, du vælger selv fra hvilken lufthavn du vil rejse og antal dage. Indtast antal personer og evt. værelser og tryk "søg rejser". Du kan også få mere inspiration til ferien på vores blog med indlæg om Kreta,  eller se flere foto, video og læse personlige beskrivelser om alle rejser til Kreta

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér