Rejser til Tavronitis

Med sine naturskønne omgivelser og afslappede atmosfære er Tavronitis et ideelt rejsemål, hvis du er på udkig efter en strand- og badeferie med stil. Landsbyen ligger på Kretas nordvestkyst og har kort afstand til nogle af Kretas mest populære feriesteder.

Bjergene på Kissamos-halvøen og det omkringliggende landskab med oliventræer og bølgende bakker byder på en smuk kulisse for din ferie i Tavronitis. Smag på de lokale gastronomiske specialiteter på  byens traditionelle græske tavernaer, nyd solen på byens familievenlige strand eller dyk ned i byens spændende fortid. Langs den smukke kystlinje kan man dyrke solbadning og svømme og snorkle i Middelhavets klare vand.

Når du rejser til Tavronitis med Hideaways bor du på udvalgte hoteller i unikke omgivelser - udvalgt af vores kræsne rejseeksperter og anmeldt til topkarakter af gæsterne. Fra Chania lufthavn er der ca. en halv times kørsel til dit hotel i Tavronitis. Book en lejebil som en del af din ferie med Hideaways - så er der styr på det hele.

Strande

Stranden i Tavronitis ligger i hjertet af byen og tilbyder fantastiske bademuligheder for både besøgende feriegæster og lokalbefolkningen. Der er liggestole og parasoller, som du kan leje, hvis du får det for varmt i solen, og hvis du får lyst til en forfriskning midt i eftermiddagsssolen ligger tavernaerne ikke langt væk.

Tavronitis strand er også populær blandt børnefamilier på grund af dens bløde sand og kystens rolige farvand. Det er et ideelt sted for de små at bade og lege og for de voksne at læse en god bog under parasollen. En rejse til Tavronitis er derfor ideel for alle aldre, for småbørn, større børn, generationsferie og meget andet.

Oplevelser

Vandsport

Uanset om det skyldes for meget sol eller for meget raki, er mange af os fristet til at prøve en af de mange vandsportsaktiviteter på en rejse til Kreta. Den nærliggende landsby Kolymbari er det ideelle sted, hvis du vil have lidt sjov på havet. Der er masser af aktiviteter her, herunder jetski og paddle boarding. 

Vandring

Dukan godt pakke vandrestøvlerne til din rejse til Tavronitis. Kreta er en stærkt kuperet ø, og landskabet omkring Tavronitis er et godt og udfordrende område at vandre i. Du kan udforske kyststrækningens mange idylliske bugter eller gå ind i landet, hvor der venter dig oliventræer og bølgende bakker, og - længere inde -  bjergene på Kissamos-halvøen. Bare husk at medbringe nok vand på de varme dage!

Museer

Historie-interesserede vil føle sig som en fisk i havet på en rejse til Tavronitis. Kreta har en ualmindelig rig fortid, fra sine urgamle civilisationer til anden verdenskrigs tragedier. I den nærliggende by Chania er der en række interessante museer, herunder sømuseet, det arkæologiske museum og det byzantinske museum. Chania er også hjemsted for et velbevaret venetiansk fyrtårn, og i bjergene bagved byen finder man spredte levn fra tidligere civilisationer.

Sådan booker du en rejse til Tavronitis

Med Hideaways kan du rejse til Tavronitis fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller på Kreta, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om billige pakkerejser til Kreta
>> Se alle rejser til Grækenland her

Læs mere om Tavronitis

Rejsemål i Kreta

Find rejsen til Kreta her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér