Vandreferie på Kreta

De fleste forbinder af gode grunde en ferie på Kreta med afslapning i solen på stranden eller ved poolen, men Grækenlands største ø byder også på smukke bjerge og dybe kløfter, som er perfekte til en vandreferie.

Er du til ekstraordinære naturoplevelser er det for eksempel næsten et must at opleve en vandretur igennem en af Europas længste kløfter, Samariá-kløften, som ligger i De Hvide Bjerge på Vestkreta. Den utrolig flotte vandretur på omkring 20 kilometer gennem kløften ender ved den idylliske kystbyen Agía Rouméli, hvor du kan tage en svalende dukkert inden turen går tilbage med båd til bussernes opsamlingspunkt.

Læs mere om at vandreture i Samariá-kløften på Kreta

Samariá-kløften er dog blot én af de mange kløfter og vandreruter, man kan udforske på en vandreferie på Kreta. For mere seriøse vandrere kan man for eksempel på sydkysten følge den europæiske langdistance vandrerute E4, som starter Kissamos i vest og går mod øst langs kysten.

Det kan blive hedt på Kreta midt på sommeren, og som regel er den bedste årstid for vandring derfor forårsmånederne, men hvis du husker at medbringe masser af vand og sololie, kan øen nydes hele sæsonen med vandresko.

Vil du på vandreferie på Kreta, er det oplagt at benytte et af vores håndplukkede hideaways som base for dine udflugter. Bestil eventuelt din ferie som en pakkerejse med billeje, så du nemt kan komme omkring til de mange smukke naturområder på Kreta.

Læs mere om vores rejser til Kreta med unikke hoteller

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér