Kulturferie i Grækenland

Opleve Grækenland på en kulturrejser med Hideaways og bo på håndplukkede hoteller

Få lande har så mange interessante historiske og kulturelle seværdighed som Grækenland. En kulturferie byder på en perlerække af seværdigheder, hvor du har rig mulighed for at fordybe dig i antikken og den græske mytologi. Nutidens Grækenland er dog mindst ligeså fascinerende og traditioner og skikke vidner om grækernes rige, lange historie.

Det antikke Grækenland, som ofte kaldes for ‘demokratiets vugge’, bliver meget nærværende og levende, når du selv står ved Athens Akropolis, det arkæologiske område i Delfi eller en af de øvrige seværdigheder, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

På din rejse vil du uden tvivl opleve, at grækerne med rette er meget stolte af deres kulturelle arv og store forfædre. Men trods kulturens rødder i lange, gamle traditioner og skikke er den også meget levende. Er du på kulturferie i Grækenland er det for eksempel nærliggende at benytte chancen for at gå op opdagelse i det græske køkkens mange herligheder og måske tage på et vingårdsbesøg.

Vil du opleve ægte græsk kultur, er vores håndplukkede hideaways det perfekte valg.  Læs mere om vores rejser Grækenland

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér