Luksusferie i Grækenland

Vil du forkæle dig selv eller en af dine kære med en luksusferie, har Grækenland alt hvad der skal til. Rejsende fra hele verden kommer således hertil for at nyde fantastiske strande, pålideligt sommervejr, billedskøn natur, spændende seværdigheder og ikke mindst en afslappet middelhavs-atmosfære. Og så er der lige det der med den lange historie, som har efterladt masser af spændende attraktioner i landskabet.

Grækenlands popularitet som rejsemål skyldes også landets store variation, hvor der for eksempel både er noget for folk som blot søger en billig badeferie, også masser af unikke ferieoplevelser for dig som drømmer om en luksusferie.

Det er således muligt at finde fem-stjernede luksushoteller og ferieboliger i næsten alle dele af landet, men en luksusferie er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med en dyr ferie. Luksus er således for mange rejsende nu til dags i højere grad et spørgsmål om unikke rejseoplevelser, hvor man på komfortabel vis bevæger sig lidt væk fra alfarvej og oplever et mere autentisk Grækenland. På moderne dansk kaldes det 'affordable luxury', og det er lige præcis hvad du finder i Grækenland: Luksus, som de fleste har råd til.

Er du også træt af charterrejsebureauernes hyldevarer? Tag i stedet et kig på vores luksusrejser til Grækenland, hvor du bor på håndplukkede, charmerende hideaways i en afslappet atmosfære. Herunder finder du de mest eksklusive, udvalgte luksushoteller i Grækenland, hvor du finder både fantastiske beliggenheder, lækre faciliteter og lækker mad.

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller