Luksusferie Rhodos

Søger du luksusferier til Rhodos? Her hos Hideaways finder du håndplukkede og nøje udvalgte rejsedestinationer og luksushoteller, hvor du der garanteret en ferie i særklasse. Vores hideaways er alle steder placeret i de bedste og mest autentiske omgivelser, så du får mest muligt ud af din destination. Vi har ”testet” alle stederne, så vi er helt sikre på, at de lever op til samtlige krav, vi har til et ægte hideaway. Du kan derfor være ganske sikker på, at der intet mangler, når du booker din næste luksusrejse gennem os.

Når du skal nyde din ferie til fulde, er Rhodos et oplagt valg. Den græske ø tiltrækker hvert år mange turister, og flere vender år efter år tilbage til den græske perle. Det forstår man særdeles godt, når først man har besøgt Rhodos. På Rhodos kan du komme helt tæt på den græske historie og kultur, du kan bade i krystalklart vand og slappe af på kridhvide strande, og du kan nyde græske specialiteter, når de er bedst. Med et luksushotel fra Hideaways får du endnu mere ud af din ferie. Her bor du i luksuriøse omgivelser, hvor servicen er i top, og hvor dine ønsker er i fokus.

På din ferie til Rhodos må du ikke snyde dig selv for en tur til Sommerfugledalen, som byder på en unik naturoplevelse. Dalen ligger på øens vestkyst, og der er cirka 26 km fra Rhodos by og ud til dalen. Sommerfugledalen er en populær turistattraktion, og lignende oplevelser finder du ikke mange andre steder. Efter besøget ude ved sommerfuglene kan du med fordel nyde et lækkert måltid mad på en af restauranterne i en af de omkringliggende landsbyer. Her er du garanteret en fantastiske smagsoplevelse, og du er på ingen måde i tvivl om, at du befinder dig i det græske køkken. Når du skal rundt på Rhodos, er det oplagt at transportere dig i en lejebil. På den måde skal du ikke bekymre dig om offentlige transportmuligheder, og du kan i høj grad planlægge din dag, akkurat som du selv ønsker det. Kør ud og oplev Rhodos’ mere skjulte steder, og få en autentisk oplevelse af øen med masser af minder, du kan tage med hjem igen. Rhodos har virkelig meget at byde på, og du har alle muligheder for at nyde byen i dit eget tempo.

Find et luksushotel på Rhodos

På Rhodos bugner det med luksuriøse og eksklusive hoteller, der kan gøre din ferie endnu mere mindeværdig. Vil du gerne have service af topkvalitet og alt, hvad hjertet ellers kan begære, bør du tage et kig på vores liste over håndplukkede luksushoteller på Rhodos. Uanset om du ønsker at bo inde i selve Rhodos by, eller du hellere vil lidt længere væk fra turismen, hvor der er god plads til ro og afslapning, har vi uden tvivl et hotel, der matcher dine præferencer. 

Det er ikke altid nemt at finde det perfekte hotel i et område, man ikke på forhånd kender til. Det ved vi alt om hos Hideaways, og derfor har vi valgt at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at finde frem til dit drømmehotel. Ved hjælp af vores søgemaskine kan du på ingen tid finde din næste luksusrejse. Du indtaster blot dine ønsker til din kommende ferie, og så giver søgemaskinen dig herefter en række muligheder, som du kan vælge mellem og booke en billig pakkerejse til Rhodos

Fleksibilitet er et af nøgleordene hos os, og derfor har vi også gjort således, at du kan vælge mellem fem afgangslufthavne, når du skal til Rhodos: København, Aarhus, Billund, Aalborg og Hamborg. På Rhodos ankommer du til Rhodos Lufthavn, der ligger kun 14 km sydvest for Rhodos by.

>> Se også luksushoteller på Kreta
>> Se også luksushoteller i Grækenland

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér