Naturferie i Grækenland

Grækenland er et af Europas mest bjergrige lande, hvilket sammen med en kystlinje på over 13.000 kilometer giver et væld af smukke landskaber og en stor naturrigdom.

Det er ikke mindst takket være det bjergrige terræn, som skaber mange forskellige økosystemer, at der i Grækenland findes op imod 50.000 dyrearter, hvoraf mange er sjældne og ikke findes udenfor landets grænser. Det græske landskabs mange huler, kløfter, gamle skove, søer og floder betyder således, at landet har en helt fantastisk naturrigdom og derfor er en perfekt destination for en naturferie.

Grækenland skylder naturligvis en stor del af sin popularitet som turistdestination til landets utallige større og mindre øer, hvoraf 227 er beboede. Drømmer du om en naturferie i et mildt og solrigt klima er øerne mindst ligeså interessante som det græske fastland. Her finder du ligeledes et meget varieret landskab med kilometerlange strande, beskyttede bugter og bjerge med udsigt til det dybblå Middelhav.

Læs mere om vores rejser til Grækenland med indkvartering på håndplukkede hoteller, som er perfekte udgangspunkter for at udforske den smukke natur.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér