All Inclusive-hoteller

For mange findes ikke noget bedre end at kunne fokusere 100% at holde ferie. Derfor er All Inclusive populært blandt par i alle aldre og ikke mindst børnefamilier. Det er nemt, enkelt og overskueligt, når ferien inkluderer All Inclusive, for så er der hjemmefra styr på alle dagens måltider, snacks, drikkevarer m.m., og der er noget for enhver smag. 

Måltiderne vil oftest blive serveret som buffet, og drikkevarer kan være lokalt producerede. Aktuelt program med indhold og serveringstidspunkter udleveres altid ved ankomsten til dit hotel. Kvaliteten og udvalget af All Inclusive kan variere fra hotel til hotel, men som udgangspunkt vil det være med internationale retter i kombination med forskellige lokale specialiteter.

Desuden kan det i mange tilfælde også være en god forretning for dig at bestille All Inclusive, da prisen oftest er meget konkurrencedygtig, og du bliver ikke overrasket over uforudsete udgifter til mad og drikke under ferien. All Inclusive-konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen.

De mest populære rejsemål for All Inclusive

Du finder all inclusive på næste alle destinationer, men konceptet er helt klart mest udbredt i lande som Portugal, Tyrkiet, Spanien og Cypern. De mest populære rejsemål er Alanya i Tyrkiet, Alcudia på Mallorca og Algarve i Portugal.

Se alle rejsemål og destinationer du kan rejse til her

All Inclusive-hoteller tilbyder gæsten et afslappende ophold, hvor alt "bøvlet" er ordnet på forhånd, så den besøgende kan koncentrere sig om at nyde ferien. All inclusive betyder nemlig, at alt lige fra morgenkaffen til T-bone-steaks er inkluderet i prisen - så man ikke skal have tegnebogen op, hver gang man bevæger sig. Der er naturligvis forskel på hvilken type af mad og drikke, der indgår i prisen på de enkelte hoteller og ikke mindst hvilken kvalitet. Læs mere under de enkelte hotelbeskrivelser.

Weekend All Inclusive

Med All Inclusive slipper du for alt bøvlet, og på samme tid undgår du uforudsete udgifter. Det gør det nemt at komme afsted på en økonomisk og praktisk måde. Hotellerne tilbyder All Inclusive både som længere ferier og som korte weekendophold, hvor der ikke er nogen tid at spilde på selv at lede efter restauranter og aktiviteter. Der er efterhånden mange destinationer, der tilbyder denne praktiske og afslappende måde at holde ferie på. Blandt de mest populære rejsemål er lande som Spanien og Ægypten.

Eksotisk All Inclusive

All inclusive er ekstra praktisk på eksotiske steder, hvor der ikke er god infrastruktur og offentlig transport. Her er det en fornøjelse, at der er sørget for transport og andre ting, der kan være svære, dyre og tidskrævende selv at arrangere. Husk, hotellet kender området, og ved, hvad der er værd at bruge tid på og kan få nogle priser, du ikke selv kan opnå som turist - på den måde får du mere for pengene, og du går ikke glip af seværdighederne.

Læs mere