Vil du bo i lejlighed på din ferie?

Der findes ikke to gæster, der ønsker det samme. Nogle ønsker at bo på hotelværelse, mens andre hælder mere til at bo i en lejlighed på deres ferie. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, og hos Hideaways kan du også vælge blandt et stort udbud af håndplukkede ferielejligheder.

Hvad er forskellen på et hotelværelse og en ferielejlighed?! Som udgangspunkt er det, at et hotelværelse som altid har morgenmad inkluderet, mens en ferielejlighed oftest er uden forplejning, men med mulighed for selv at lave mad i det tilhørende køkken eller kitchenette. Den frihed er der mange, der søger i forbindelse med ferieplanlægningerne. Hos Hideaways har vi gjort det nemt for dig, der ønsker at have adgang til køkkenfaciliteter, for her på siden har vi samlet alle vores ferielejligheder i programmet – og mange har desuden egen balkon eller terrasse. Der findes ferielejligheder i alle størrelser og kategorier. Den mindste type hedder ”studiolejlighed” og kan normalt tage 2-3 personer, mens de største af slagsen kan rumme helt op til 6, 7 og 8 personer.

Ferielejligheder

Alt efter hvilken ferielejlighed, du planlægger at bestille, kan du ofte tilkøbe morgenmad hjemmefra eller under opholdet. Men ens for alle ferielejligheder er, at du har muligheden for selv at tilberede dine alle dine måltider, nok ikke de store gastronomiske udfoldelser, men simple og lette anretninger. Nogle ferielejligheder er bedre udstyret end andre, men som hovedregel er der køleskab, mikroovn, komfur, postelin og service – det kaldes kitchenette, altså et lille køkken, hvor du har alt det basale lige ved hånden.

Prisen for en ferielejlighed er ofte lidt billigere end hotelværelser, da der ingen måltider er inkluderet, og nogle af vores hideaways tilbyder indkvartering i såvel værelser som lejligheder, så hvis I er flere, der rejser sammen med forskellige behov og ønsker, kan I med fordel vælge den løsning f.eks. Villa Dafne og Tenuta Madonnina på Sicilien, Vila Bicuda på Lissabonkysten, La Sovana eller Borgo Artimino i Toscana og Casa das Hortensias på Madeira.

Her får du en kort introduktion til de mest gængse lejlighedstyper i vores program:

Studiolejlighed – her er soveværelse, opholdsstue og spiseafdeling i samme værelse. Det er så at sige et stort dobbeltværelse med køkkenniche. Her er der plads til 2 personer og evt. mulighed for en ekstra opredning (sovesofa eller ekstra seng).

1-værelses lejlighed – har et separat adskilt soveværelse foruden køkken/kitchenette, opholdsstue og spiseafdeling. Her er der plads til 2 personer og evt. mulighed for 1 eller 2 opredninger (sovesofa eller ekstra senge).

2-værelses lejlighed – har to separat adskilte soveværelser foruden køkken/kitchenette, opholdsstue og spiseafdeling. Her er der plads til 4 personer og evt. mulighed for 1, 2 eller 3 opredninger (sovesofa eller ekstra senge).

3-værelses lejlighed – har tre separat adskilte soveværelser foruden køkken/kitchenette, opholdsstue og spiseafdeling. Her er der plads til 6 personer og evt. mulighed for 1 eller 2 opredninger (sovesofa eller ekstra senge).

Hvis du rejser med et spædbarn på op til 2 år, tælles dette normalt ikke med i det samlede antal af rejsende. På de fleste hideaways kan du leje en babyseng på stedet eller bestille den hjemmefra – da dette er en ekstra service, skal der normalt betales et mindre beløb, og prisen ligger normalt EUR 5-10 pr. dag.

Læs mere