Hideaways’ tilbyder hoteller med forskellige temaer, og det mest charmerende af slagsen har vi valgt at kalde ’hideaway’. Hvad er et hideaway så? Som navnet indikerer, så er der i højere eller mindre grad en vis gennemstedsfaktor, og de er håndplukket ud fra helt særlige kriterier. Det kan være alt fra et hus på landet til et lille cityhotel, der ligger godt gemt i en storby. Oftest er et hideaway lille og intimt og passer derfor rigtig godt til parret, der sætter pris på personlig service og et hyggeligt værtskab. Et hideaway kan også være et mindre familiehotel, hvor både børn og deres forældre vil føle sig hjemme. Et hideaway kan have alt fra 4 til 50 værelser eller lejligheder, men ens for dem alle er, at de ikke er helt som andre gode steder. De udmærker og adskiller sig ved, at de f.eks. har en helt særlig stemning, at maden i restauranten er en rejse værdig, eller at de ligger midt i en vinmark – der er ikke to hideaways, som er ens, og derfor har vi valgt at samle dem alle under et hoteltema, så du nemt og hurtigt kan få et overblik med de mest charmerende hoteller, som vi tilbyder hos Hideaways. Læs mere om charmerende hoteller.

Rejsekonceptet Hideaways er for dig, der ønsker udsøgte og autentiske rejseoplevelser. Hideaways har fundet en række små, hyggelige kvalitetshoteller og ferieboliger til dig, som holder af, at dit feriested ikke er overrendt af andre turister. Du kan rejse på uforglemmelige ferier med masser af lokalkolorit på Hideaways' håndplukkede hoteller i bla. Portugal, Kroatien. Frankrig, Spanien og Italien.

Hide betyder "gemme" og away kan oversættes til "væk", så hideaway betyder gemmested eller, i mere overført betydning, fredfyldt åndehul.

Og fredfyldte åndehuller er netop, hvad Hideaways tilbyder deres gæster. Alt fra boutique-hoteller i Umbrien over vingårde i Toscana til quintas i Portugal er på listen over fristende tilbud hos Hideaways.

Her er rigeligt med muligheder for sol-, afslapnings- og oplevelseslystne turister, der ønsker sig en lidt anderledes ferie end de store hotelkæder normalt kan danne rammen om.

Her kan du læse om et par udvalgte hideaways eller du kan se alle rejser med hideaways her

Familieejet idyl i Umbrien

I det maleriske, frodige og bjergrige Umbrien i Italien har Hideaways fundet flere hoteller og ferieboliger, der til fulde lever op til de høje kvalitetskrav.

Et af dem er det familieejede hotel Posta dei Donini, hvor man, som på mange af Hideaways' destinationer, bliver varmt modtaget af familien selv.

Hotellet ligger i den idylliske landsby San Martino di Campo 8 kilometer fra Umbriens hovedstad Perugia. En hyggelig landsby med et charmerende, lille torv, der indbyder til at nyde en espresso på hjørnecaféen. Her er absolut ikke overrendt af turister.

Hovedhuset på Posta dei Donini har, inden det blev et hotel, tidligere været en luksuriøs villa, der tilhørte en rig familie. Det fornemmer man stadigvæk på stedets udsøgte skønhed og kvalitet.

Stedet er fredfyldt med et strejf af romantik, og på hotellets restaurant kommer såvel turister som lokale for at nyde den veltilberedte, lokale mad og den venlige betjening.

Lej en bil under dit ophold, og du kan med lethed køre til middelalderbyen Assisi, som er en af de største oplevelser i Umbrien. Kun 2 timers kørsel bringer dig desuden til Rom.

Unikt grottehotel i Andalusien

Kontrasten til det milde, grønne Umbrien må være det varme, tørre Andalusien med de vilde bjerglandskaber. Også her i Sydspanien, i regionen, der rummer den magisk smukke mauer-by Granada, har Hideaways fundet steder til dig, der ønsker en autentisk ferieoplevelse.

Casas Cuevas Tio Tobas hedder et af Hideaways' hoteller i Andalusien. Det er i dag ejet af den imødekommende Mari Carmen, men oprindeligt blev det bygget af landmanden Tobas. Han havde 10 børn og manglede husrum. Så begyndte han udhule klippemassiverne ved sin gård, og efterhånden fik han skabt en stor familiebolig.

I dag er det et moderne, lille hotel med masser af komfort, men den unikke, rå fornemmelse af at bo i klippehuler - som godt nok er både hvidmalede, tempererede, store og rummelige - er bevaret.

Hotellets restaurant er en skøn, typisk andalusisk taverna, hvor pejsen knitrer, når det er koldt, og røgede skinker hænger på rad og række under de store murstenshvælvinger.

Dette er et sted, du får lyst til at vende tilbage til.

Under dit ophold er der rig mulighed for at udforske Sierra Nevada på mountain bike eller vandreture. En lejet bil fører dig relativt hurtigt til Granada, hvor du blandt andet kan besøge det ubeskriveligt smukke mauerpalads Alhambra.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér