Luksusferie på Bali

Her hos Hideaways finder du luksusferier til Bali og luksushoteller i en klasse for sig. Vi har nemlig håndplukket en række udvalgte destinationer og hoteller, så du kan få en luksusferie, der ikke skuffer. For os er det vigtigste ved en ferie, at der er skruet op for afslapning og luksus og ned for besværligheder, stress og jag. Bali er for rigtig mange mennesker lig med ægte luksus, og luksus er netop, hvad du får, hvis du planlægger din næste rejse til den indonesiske paradisø.

På Bali bliver du mødt af en åbensindet og venlig befolkning og masser af soltimer, og der er altså alle muligheder for en perfekt badeferie på de kridhvide sandstrande med de høje, svagende palmer. Dog har Bali også et rigt kulturliv at byde på, og du kan derfor få det bedste fra begge verdener, når du besøger øen – og med et af vores særligt udvalgte luksushoteller, vil du komme til at opleve Bali fra øens mest autentiske sider.

På Bali får du både turistede byer og natklubber, men du får også muligheden for at opleve vulkaner og jungle i den storslåede, indonesiske natur. Under dit ophold må du ikke snyde dig selv for en tur til ”Hjertet af Bali” – nemlig byen Ubud. Her finder du lokale butikker, små caféer, og du kan lære om meditation og forskellige massageformer. Rundt om byen er der desuden mulighed for at tage på tur i de lokale rismarker – og hvis vilde aber ikke skræmmer dig, er en tur i Monkey Forest også oplagt. Hvis du desuden gerne vil opleve andet end lange, hvide sandstrande på Bali, kan du overveje et rigtigt sunrise-trek op ad vulkanen Mount Batur om natten, hvor du, når du kommer frem, kan nyde den fantastiske solopgang fra vulkanens top. 

Sådan finder du det ideelle luksushotel på Bali

På Bali finder du al den luksus, du kan drømme om. Dog kan det være udfordrende at finde det helt rigtige hotel, hvis man ikke har det store kendskab til destinationen, eller hvis man blot ønsker at prøve noget nyt. Derfor har vi hjulpet dig ved at lave en søgemaskine på vores side, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste dine ønsker til din kommende ferie, hvorefter søgemaskinen præsenterer en række matchende muligheder for dig. I denne liste er du sikker på at finde håndplukkede hideaways, der lever op til alle vores – og ikke mindst dine – standarder og ønsker. 

Når du skal på ferie til Bali, kan du vælge at flyve fra fem forskellige lufthavne: København, Aarhus, Aalborg, Billund og Hamborg. På Bali lander du i Ngurah Rai Internationale Lufthavn, der ligger lige syd for byen Denpasar. Af den grund kaldes lufthavnen også af mange Denpasar Lufthavn. Herfra kan du vælge mellem forskellige transportmuligheder ud til din endelige destination, hvor din luksusferie for alvor kan begynde.

Med en af vores luksusrejser går du ikke galt i byen, og vi har selv gennemtestet alle vores luksushoteller, så vi ved, at servicen og luksussen er helt i top. Et ægte hideaway giver en ferie ud over det sædvanlige, og netop det har du garanti for med en af vores luksusrejser.

>> Læs også om pakkerejser til Bali
>> Læs om luksushoteller i Indonesien

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér