Pakkerejser til Bali

Bali er et ægte paradis, og med Hideaways kan du finde billige pakkerejser hertil. Vores pakkerejser inkluderer alt, hvad du har brug for. Du får flybilletter til turen derover og hjem igen samt overnatning på enten hotel eller i en ferielejlighed med i pakkerejsen. Vil du gerne have en bil til rådighed, kan vi også arrangere det sådan, at der er billeje inkluderet. Når alt er samlet i én pakke, er du også dækket af den danske Rejsegaranti, hvilket er en stor fordel for dig som rejsende.

Pakkerejser er for alle, der ønsker en nem ferie uden bekymringer, da det hele bliver arrangeret hjemmefra. Derfor får du meget mere tid til at kunne slappe af, opleve og være til stede sammen med dem, som du rejser med, hvilket er noget, som alle vil nyde godt af.

Bali har i løbet af de sidste år været et populært turistmål, særligt blandt backpackere, men mere almindelige ferier er også blevet en gængs ting for øen. Derfor har vi hos Hideaways et stort udvalg af pakkerejser til netop denne destination. Vi har samlet en lang række hoteller og ferieboliger, som du kan vælge imellem, når du rejser til øen. Hele udvalget har fokus på, at du skal opleve den unikke stemning, der er på øen, så du får mest ud af turen. Fleksibilitet og det frie valg er to af vores nøgleord, og derfor har vi valgt at flyve med rutefly, så du selv bestemmer rejselængden, og hvilke dage du vil rejse – selvom det er skæve dage. Vores pakker er af høj kvalitet, da vi er grundige i vores sammensætning.

Bali er en indonesisk ø og er den vestligste af Sundaøerne. Øen er helt utrolig smuk og er derfor det, man kan kalde for en paradisø. På øen finder du frodige landskaber, tropiske planter, betagende vulkaner, smukke sandstrande, rigeligt med dykkermuligheder og masser af kultur i form af blandt andet templer. Stemningen er magisk på Bali, og det er svært ikke at blive suget ind i hele landskabet og den fantastiske atmosfære. Der er rigeligt at opleve på Bali. Du kan tage til byen Ubud, som ligger oppe i bjergene. Dette er øens centrum for dans, musik og kunst. Du kan også opleve Thana Lot-templet, som er et af Balis syv templer. Dette tempel er noget helt unikt med sin placering på en undersøisk klippe. Nyd livet i fulde drag på Bali.

Læs mere om rejser til Bali med Hideaways

Find din billige pakkerejse til Bali

Hos Hideaways har vi bygget en søgemaskine, der gør det nemt for dig at finde frem til de bedste priser på både fly og overnatning. Du finder frem til disse ved at indtaste diverse informationer i søgebaren, og så vil der dukke en lang række resultater op, som matcher din søgning. På den måde er det nemt for dig at finde frem til lige den rejse, der passer dig. Vil du gerne finde ud af, hvornår det er billigst at rejse til Bali, kan du altid tjekke vores lavpriskalender.

Når du skal til Bali, kan du flyve fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Når du kommer til Bali, vil du lande i Ngurah Rai Internationale Lufthavn, der ligger 13 km fra hovedstaden Denpasar. Det er let at finde transport fra lufthavnen og ud til dit overnatningssted, og har du billeje med i pakkerejsen, kan du selv køre.

>> Læs også om luksusferie i Bali

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér