Luksusferie i Indonesien

Her hos Hideaways har vi samlet en række luksusrejser for dig, der gerne vil have lidt udover det sædvanlige, når du er på ferie. Det er du garanteret her. Alle vores hideaways er håndplukket, og vores hoteller er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få alt, hvad hjertet begærer. En luksusrejse skal være noget særligt og noget helt specielt, så du får en oplevelse, du sent vil glemme. En sådan oplevelse får du med garanti, hvis du vælger Indonesien som din næste destination.

Mange forbinder Indonesien med eksklusivitet og ægte luksus, og det er der en god grund til. Her finder du nemlig kridhvide sandstrande, krystalklart vand og hoteller i særklasse. De hoteller i Indonesien, vi her hos Hideaways tilbyder, er alle testede, så vi er sikre på at kunne tilbyde dig akkurat det, du leder efter. Du får med en af vores eksklusive hideaways en luksusferie, som med garanti lever op til alle dine ønsker og behov. 

Indonesien er verdens største ørige, og særligt Bali og Gili-øerne er populære destinationer, når danskerne skal afsted på ferie, hvor intet må mangle. Hvis der er noget, du med garanti finder i Indonesien og især i forbindelse med rejser til Bali, er det spektakulære naturoplevelser med alt fra jungler til rismarker og vulkaner. Derudover byder øen på luksushoteller, smukke sandstrande og lækre madoplevelser, så din ferie kan komme til at indeholde alt det, du ønsker. På Gili-øerne kan du ligeledes få oplevelser for livet, og du bliver ved ankomst med det samme mødt af palmer i lange baner og lange, hvide sandstande. Der er en tropisk stemning på Gili-øerne, som du kun sjældent finder andre steder.

Book et luksushotel i Indonesien

I vores samling af luksusrejser til Indonesien finder du en række luksushoteller, der uden tvivl vil leve op til alle dine behov. Vi har gjort det simpelt og nemt for dig at finde og booke din næste luksusrejse – du indtaster blot dine ønsker i vores søgemaskine, og så foreslår den en række muligheder for dig. Vi sammensætter en rejse for dig, hvor du er garanteret fleksibilitet og en rigtig god pris – og naturligvis masser af luksus. På den måde skruer vi ned for besværet med fly- og hotelbookinger og op for afslapning, feriestemning og eksklusivitet.

Fleksibilitet og dine behov er noget, vi vægter højt ved vores luksusrejser. Derfor har vi gjort det muligt for dig at flyve fra både Aarhus, Aalborg, Billund, København og Hamburg, når du skal afsted på ferie. Det er altså helt op til dig, hvad der passer bedst ind i dine planer. For at højne fleksibiliteten yderligere har vi valgt at flyve med turefly, så du kan komme afsted på skæve tidspunkter og dage, hvis det er det, der passer bedst ind i din kalender. Hvis du gerne vil til populære Bali, er det nemmest at lande i Ngurah Rai Internationale Lufthavn, der er Balis lufthavn. Den ligger lige syd for Denpasar by, hvor du eventuelt kan starte din ferie. Byen byder nemlig på et hav af kulturelle oplevelser, og det er oplagt at tage hertil, uanset om du rejser med vennerne eller hele familien.

Med en luksusrejse fra Hideaways får du en ferie i særklasse, hvor du er garanteret gode minder, som du kan tage med hjem og nyde i mange år frem.

>> Læs om luksushoteller på Bali
>> Læs om pakkerejser til Indonesien

 

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér