Agriturismo i Italien

Agriturismo er et italiensk begreb, der beskriver et feriested, hotel eller feriebolig, hvor der er produktion af fødevarer af et vist omfang. Det kan være en olivenlund eller en vingård i Italien med ferielejligheder tilknyttet. Det kan også være, at der produceres oste, frugt eller andre fødevarer. Agriturismo i Italien svarer i nogen grad til det danske begreb bondegårdsferie.

Se udvalget af hoteller og ferieboliger i nedenstående oversigt eller læs mere om rejser til Italien

Stort udvalg af hoteller og ferieboliger

Hos Hideaways finder du et stort udvalg af ferieboliger og hoteller, som har betegnelsen agriturismo på visitkortet. Du kan vælge at bo på hotel, hvor der indgår morgenmad og evt. andre måltider eller i en ferielejlighed, hvor der er bedre plads og køkken, så du selv kan lave mad. De fleste agriturismo, hvor man bor i en ferielejlighed, giver også mulighed for, at man kan købe måltider.

Hvorfor vælge at bo på agriturismo

Agriturismo tiltaler flere og flere rejsende, der ønsker at tilføje endnu en dimension til ferien udover afslapning og sightseeing. På den romantiske agriturismo kan det forelskede par fordybe sig i hinanden i fred og ro og omgivet af flot natur. På vingårdsferien kan du dyrke din interesse for vin og samtidig se, hvordan produktionen foregår. Børnefamilien vil elske en børnevenlig agriturismo, fordi der som regel er legeplads, swimmingpool eller andre faciliteter, der kan underholde børnene. Efterspørger du luksus og forkælelse finder du også det. Agriturismo med vægt på wellness, flotte detaljer og lækre omgivelser er der ingen mangel på i Italien. Flere af agriturismo-stederne ligger i spændende regioner, hvor der er mulighed for at tage på små udflugter til nærliggende middelalderlandsbyer, museer eller andre attraktioner og seværdigheder. Agriturismo giver dig ikke bare en dejlig ferie, men også nogle anderledes oplevelser med den lokale vin- eller fødevareproduktion.

Bestil din ferie nemt, billigt og sikkert

Bestil din ferie med ophold på agritruismo i Italien hos Hideaways, så er du sikker på, at kvaliteten er god og prisen rigtig. Hos Hideaways kan du bestille en rejse inkl. fly, lejebil og hotel eller feriebolig, men du kan også vælge kun at bestille opholdet og selv arrangere transporten til din ferie. Uanset hvilken type rejse der passer dig bedst, kan du være sikker på, at din ferie er i gode hænder, for vi sælger aldrig et hotel eller en feriebolig, hvor vi ikke selv vil holde ferie, og som vi ikke selv har besøgt. Læs mere om de forskellige agriturismo på de forskellige rejsemål i Italien, du finder bla. agriturismo i Toscana, Umbrien, på Sardinien og Sicilien, i Sorrento området og på den smukke Amalfikyst.

Ferie på agriturismo i Toscana

Der findes næppe en anden region i Italien med så mange fantastiske agriturismo som i Toscana, de ligger praktisk talt i hver en lille flække. Klik på nedenstående link og læs mere om rejser til Toscana, hvor du bor på agriturismo.

Læs mere om agriturismo i Toscana

Ferie på agriturismo i Umbrien

Har du aldrig været på ferie i Umbrien, så har du en stor oplevelse til gode. Umbrien står ofte i skyggen af Toscana, men regionen, som også bliver kaldt "Italiens grønne hjerte", har så meget at tilbyde sine gæster, ikke mindst en fantastisk natur, et velsmagende køkken og en spændende historie. Oplev det autentiske Umbrien og bo på en af de mange hyggelige agriturismo.

Læs mere om agriturismo i Umbrien

Ferie på agriturismo på Sicilien

En ferie på sicilien har alt, og har du først besøgt Sicilien en gang, vil langt de fleste tilbage igen. Overalt på øen finder du charmerende agriturismo og hos Hideaways har vi brugt lang tid på at udvælge de bedste, når vi sammenligner kvalitet og pris. Læs mere om de forskellige agriturismo på Sicilien ved at klikke på nedenstående link.

Læs mere om agriturismo på Sicilien

>> Læs mere om agriturismo

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér