Bilferie på Amalfikysten

En bilferie er en ferie med frihed. Frihed til at køre, hvorhen man vil, når man vil. Og det er ofte, når man tillader sig selv en afstikker fra den ellers fastlagte rute eller de mest besøgte steder, at man får de mest overraskende og mindeværdige oplevelser.

Så oplever man det autentiske Italien med hverdagslivet i de små byer. Man kan spise på de små hyggelige steder side om side med de lokale. Og man kan handle der, hvor italienerne selv handler.

Amalfikysten ligger i Syditalien, så skal du have din egen bil med, er det en længere køretur, inden du når frem, og det kræver en længere ferie. Det mest oplagte er derfor at flyve til enten Rom eller Napoli, hente den forudbestilte lejebil i lufthavnen og så køre til rejsemålet ved Amalfikysten. Det er en overkommelig køretur, der kun tager nogle timer.

Vi anbefaler, at du lejer en bil, når du tager på ferie ved Amalfikysten. På den måde kan du komme rundt og se det, du vil, når du vil. Afstandene er ikke store, men med en bil har du friheden til at køre, når du vil, og stoppe op, når du har lyst til det. Og man tager lettere en lille spontan tur, når bilen holder klar, frem for hvis man først skal finde vej med offentlig transport.

Se udvalget af rejser inkl. bil til Amalfikysten

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér