Boutique hoteller på Amalfikysten

Når du bor på et boutique-hotel, er hotellet en oplevelse i sig selv. Det handler ikke nødvendigvis om luksus, men om at hotellet skal være noget helt særligt. Stemningen, atmosfæren, indretningen, ja, det hele skal være noget helt specielt, hjemligt og hyggeligt.

På Amalfikysten kan vi tilbyde flere håndplukkede boutique-hoteller, som efter vores mening har det der helt særlige, der gør stedet fortjent til at indgå i den eksklusive ”klub” af boutique-hoteller. Det siger derfor næsten sig selv, at man ikke finder de store hotelkæder eller kæmpehoteller med mange værelser på vores liste over boutique-hoteller. Boutique-hoteller er små unikke og hyggelige hoteller med en afslappet og hjemlig atmosfære. Typisk ligger de i helt specielle omgivelser, som ikke kan undgå at imponere.

Sådan er det også, når du vælger et boutique-hotel ved Amalfikysten, hvad enten du foretrækker en beliggenhed med en imponerende udsigt over Middelhavet eller en mere tilbagetrukket beliggenhed i landlige omgivelser med udsigt til markerne og bjergene bagved kysten.

Når du træder ind ad døren til et boutique-hotel, føler du dig i den grad velkommen. Her kan du slappe af og bare nyde det uden at skulle tænke på så meget andet. Det er ren forkælelse og et godt valg for dig, der gerne vil bruge lidt ekstra på det sted, du bor, når du er på ferie.

Se hele udvalget af rejser til Amalfikysten

>> Læs mere om boutique-hoteller

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér