Da H.C. Andersen og de berømte Guldaldermalere besøgte de græske templer i Pæstum i begyndelsen af 1800-tallet, var det noget af en ekspedition. Området var et uvejsomt sumpområde, som havde kæmpet med kolera i årevis og samtidig var det hærget af landevejsrøvere, så de besøgende måtte rejse under eskorte for at kunne føle sig sikre.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Forholdene omkring Pæstum er heldigvis helt anderledes i dag, men da jeg kører gennem det tidligere sumpområde på vejen mod Oleandri Resort, kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke på den gamle eventyrdigter, og alle de prøvelser han måtte igennem i sin evige søgen efter oplevelser.

I H.C. Andersens fodspor

H.C. Andersen var dog yderst begejstret for mødet med de smukke græske templer, som stammer helt tilbage til omkring år 700 f.Kr., og jeg kan kun være enig. Første gang jeg selv oplevede de gamle templer var en mørk aften, hvor jeg kom kørende i området, uden rigtig at have overvejet, hvad der ventede mig. Men pludselig stod de der - tre imponerende og yderst velbevarede templer. De var smukt oplyst og tegnede et fantastisk billede mod den sorte aftenhimmel. Heldigvis var der ikke andre bilister på vejen, for jeg mistede fuldstændigt koncentrationen. Jeg fik dog bilen ind til siden, så jeg kunne komme ud og tage dette vidunder i nærmere øjesyn. Siden har jeg heldigvis haft fornøjelsen ved flere lejligheder. De gamle templer er ikke mindre smukke i dagslys, og jeg kan varmt anbefale et besøg, når du alligevel er på de kanter.

Vandbøfler og mozzarellaost

Og nu vi er ved udflugtsmulighederne, så vil jeg ikke undlade at nævne en anden af områdets attraktioner, som rent faktisk kan relateres til det tidligere sumpområde, nemlig vandbøfler. Ja du læste helt rigtigt, for området omkring Pæstum er nemlig helt perfekt for vandbøfler, og den mælk som bøflerne producerer, benyttes til fremstilling af de ægte mozzarellaoste, som er en hel rejse værd, og som på ingen måder kan sammelignes med den mozzarella i plastic, som vi kan købe i de danske butikker.

Hvis du vil opleve bøflerne og samtidig have mulighed for at smage på den frisklavede mozzarella, vil jeg varmt anbefale dig at besøge den økologiske bøffelfarm Tenuta Vannulo, som blot ligger et par kilometer fra de gamle templer. Her har du også mulighed for at købe ost, yoghurt og andre produkter med hjem, og her sælges der kun ved døren. Ja det er alt for let at fortabe sig i de mange spændende steder, du kan opleve i Amalfikystens baghave, og jeg vil ikke undlade at nævne selve Amalfikysten, som jo i sig selv er en hel rejse værd, men også det dejlige naturreservat Cilento, som ligger lidt længere mod syd.

Eksotiske omgivelser og høj standard

Nå, men jeg kom jo helt væk fra det, som det hele handler om, nemlig Oleandri Resort, der også er noget helt for sig. Det er et rigtig dejligt sted for både store og små, og hvis du er på udkig efter et eksotisk sted med høj standard, pool, sandstrand, legeområde, parkering og god mad, ja så er det nok det helt rigtige sted for dig, for Oleandri Resort har det hele og lidt til. Stedet har gennem de seneste år gennemgået en større forvandling, og i dag finder du et tip top moderne resort, hvor der er lagt stor vægt på det æstetiske.

Når du bevæger dig rundt på området er det som at gå i en kopi af paradisets have med en stor organiskformet pool på hele 850 m2, med broer, en lille ø og naturligvis solsenge, parasoller men også en hyggelig poolbar, hvor du kan få slukket tørsten i de varme sommermåneder, samt jacuzzi og et mindre vandfald. Der er ikke nogen decideret børnepool, men der er en afdeling med lavt vand, som er reserveret til familiens mindste. De har også deres eget lille hjørne med legeredskaber, og i sommersæsonen er der en miniklub, hvor de kan hygge sig med alle de nye legekammerater.

En dejlig sandstrand og en god restaurant

Hvis din familie foretrækker stranden, er jeg også sikker på, at du vil blive positivt overrasket, for blot 250 meter fra Oleandri Resort, ligger den lange fine sandstrand, hvor I kan nyde dagene på de dejlige solsenge, evt. under en parasol, og vi gør opmærksom på, at der er væsentlig mere plads mellem solsengene, end du normalt oplever i Italien. På den private strand er der både badekabiner og bruser men også en strandbar og en dejlig restaurant, hvor I kan købe lette måltider og et godt glas vin. For at komme til stranden skal I bare krydse kystvejen og gå ad den veltilrettelagte sti gennem en lille pinieskov. Hører du og dine børn til de aktive, er der også mulighed for at dyrke forskellige former for sport i en særlig afdeling af stranden, uden at de der ønsker fred og ro forstyrres.

Din middag kan du nyde i hotellets dejlige restaurant, og du kan naturligvis spise ude på terrassen i sommermånederne. Køkkenchefen fremtryller gerne dine helt særlige ønsker, hvis han har tid, men under alle omstændigheder kan du være sikker på en god kvalitet, som ligger over det sædvanlige for området, og som naturligvis er baseret på helt friske råvarer. I sommersæsonen vil der være forkellige former for aftenunderholdning både for børn og voksne.

Derfor skal du vælge Oleandri Resort

 • Du vil bo i eksotiske omgivelser med en skøn have 
 • Du vil have gode udflugtsmuligheder
 • Du vil have en stor swimmingpool med jacuzzi og vandfald
 • Du er en livsnyder som sætter pris på god mad
 • Du vil bo på landet og alligevel være tæt på en by
 • Du kan gå til stranden på 5 minutter
 • Dine børn vil være mere end velkomne

Godt at vide om Oleandri Resort

Du skal være opmærksom på, at der afholdes bryllupper på alle italienske hoteller året rundt. Oleandri Resort er især et populært hotel for netop bryllupper og andre arrangementer, som bliver afholdt hele året rundt og i perioder dagligt. Det kan naturligvis godt forstyrre freden på ferien, men det er samtidig også en spændende oplevelse, at få lov at komme helt tæt på en italiensk familiefest. Poolen bliver ofte indraget i arrangementerne, hvorfor du med fordel kan benytte den dejlige strand som ligger i gåafstand til hotellet.

Strandservice indgår fra tredje række med en parasol og to liggestole. Ønsker du første eller anden række, kan dette tilkøbes på stedet. Barneseng og barnevogn kan lejes på stedet. Pool-/strandhåndklæder er inkluderet (et sæt). De kan udskiftes under ferien mod et gebyr. Lejligheden, inklusive køkkenet, skal efterlades rengjort, ellers betales en afgift på stedet. Lokal turistskat betales på stedet.

Oleandri Resort ligger i et fladt område mellem storbyen Salerno og det kuperede naturområde Cilento, så du kan ikke forvente nogen særlig udsigt.

Området omkring Oleandri Resort er et decideret ferieområde, så der vil være forholdsvis mange mennesker i sommersæsonen, mens der er mere øde forår og efterår.

Der er gode parkeringsmuligheder på stedet, og vi anbefaler at du ankommer i bil, hvis du ønsker at tage på udflugter i området, da den offentlige transport ikke er den bedste.

I sommersæsonen vil der være mange børn på resortet, så ønsker du egentlig parferie, vil vi anbefale, at du ikke rejser i juli og august.

 

Læs mere om Oleandri Resort

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
1227 anmeldelser

Rejsetemaer

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Capaccio Scalo – 5,5 km
 • De græske templer ved Paestum – 3 km
 • Bøffelfarmen Tenuta Vannulo m. mozzarellaproduktion - 6 km
 • Nærmeste større by Agropoli - 13 km
 • Vietri sul Mare på Amalfikysten, kendt for keramik – 49 km
 • Færgen fra Salerno til Amalfi, Positano og øen Capri – 38 km
 • Amalfi, hovedbyen på Amalfikysten – 64 km
 • Krøyers maleriske Ravello –  67 km
 • Fotogene og farverige Positano – 82 km
 • Storbyliv i det mondæne Sorrento – 100 km
 • Udgravningerne i Pompeji –  70 km
 • Vulkanen Vesuv – 83 km
 • Napoli lufthavn – 100 km
 • Roms lufthavn Fiumicino – 322 km
 • Roms lufthavn Ciampino - 294 km

Værelser

På Oleandri Resort findes 82 værelser og lejligheder, og du har mulighed for at vælge mellem at bo på hotelværelse med inkluderet morgenmad eller i lejlighed, hvor du selv kan lave mad. Både værelser og lejligheder holder en pæn standard, men du skal være opmærksom på, at lejlighederne er af lidt ældre dato og design i forhold til resten af resortet. Værelserne ligger dels i hovedbygningen, dels i andre bygninger fordelt rundt omkring i haven.

Hotelværelserne findes i flere kategorier, og vi kan varmt anbefale juniorsuiterne. Samtlige værelser har som minimum aircondition, Wi-Fi, safetyboks, telefon, satellit-TV, minibar og badeværelse med brusehjørne eller badekar og hårtørrer. Alle værelser har enten terrasse eller balkon.

Lejlighederne ligger i rækkehuse i haven bag poolen og legepladsen. De lejligheder, som ligger i stueetagen, har terrasse, mens de, der ligger på 1. sal, har balkon. Lejlighederne består af stue med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt ekstra seng. Badeværelse med badekar.

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Oleandri Resort:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Poseidonia, 177
84047 Capaccio

Koordinater

Latitude: 40.4362
Longitude: 14.9794

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Campania, Sorrento
 • Nærmeste lufthavn: 65 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Campania, Amalfikysten
 • Nærmeste lufthavn: 67 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Campania, Sorrento
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool