Jeg kan simpelthen ikke få nok af Apulien. Regionen er en slags skatkammer, når det gælder oplevelser, og det smager af mere, hver gang jeg besøger den. Her i den sydlige del af regionen, hvor Salento ligger, har du mulighed for at bo på et ægte, syditaliensk landsted, også kaldet en masseria. Med sin unikke placering lige uden for den historiske by Otranto og blot to kilometer fra havet og stranden ligger Hotel Masseria Bandino og venter på dig.

Marcus Stoltz
Besøgt af
Marcus Stoltz

Den gamle gård fra 1700-tallet er moderniseret, men har bevaret sin oprindelige charme. De grønne og eksotiske omgivelser, som præger hele Apulien, er med til at gøre dit ferieophold her i Salento til en rig oplevelse. Smukke oliventræer og den lysebrune jord vidner om frugtbarhed, og det er derfor ikke så overraskende, at Italiens bedste olivenolie kommer netop fra Apulien. Jeg anbefaler altid, at du har en lejebil til rådighed, så du på bedste vis kan opleve Apulien og området omkring Hotel Masseria Bandino. De mange, spændende udflugtsmål, som regionen byder på, opleves bedst med en bil. Det er faktisk den halve fornøjelse at køre rundt i området og stoppe op de steder, du selv har lyst til.

Lækker mad i restauranten

Restauranten på Hotel Masseria Bandino er åben for både hotellets gæster og offentligheden. Menuen domineres af spændende og veltilberedte retter fra Apulien. Der er både lækkerier fra hav og land. Prøv fx den lokale pasta orecchiette til forret og friskfanget fisk til hovedret. Restauranten er lukket til frokost, men der er altid et godt udvalg af kolde retter. En god salat med friske grøntsager eller en klassisk caprese (tomatsalat) er blot nogle af frokostretterne på buffeten, som rettes an i restauranten på ægte, italiensk manér.

Vælg mellem pool og strand

Hotellets store pool vil sikkert være tillokkende under Apuliens varme sol. Den dejlige pool ligger i grønne omgivelser og med adgang til liggestole og parasoller. Her kan du slappe af i skyggen med en god bog eller få noget koldt at drikke fra baren efter en dukkert i poolen. Får du lyst til en tur på stranden, tilbyder Hotel Masseria Bandino adgang (mod betaling) til den private strand "Acqua Chiara", som ligger ca. 5 km fra hotellet ved Otranto. Her er der liggestole og parasoller, bar og restaurant samt mulighed for at leje kano m.m. Der er også adgang/service for gangbesværede og handicappede.

Noget for de små

Rejser du med børn, får de også en god oplevelse, for på Hotel Masseria Bandino er der også tænkt på de små. Tæt på receptionen og ikke langt fra værelserne er der et stort græsareal med både legeplads og gynger. Her kan børnene lege sammen og have det rigtig sjovt. I kan også medbringe en fodbold eller forskellige spil, der kan bruges på den store græsplæne. Hvis I vil være mere aktive, kan hotellet hjælpe med at bestille mountainbikes, så I kan nyde den smukke natur omkring hotellet. Og det giver samtidig sved på panden og får gang i kalorieforbrændingen efter måltiderne i restauranten. En anden mulighed er en ridetur på stranden. Forhør jer i receptionen for flere muligheder.

Derfor skal du vælge Hotel Masseria Bandino

 • Bo på landet tæt på by og strand
 • Der er restaurant med lokale retter på hotellet
 • Både voksne og børn er velkommen
 • Skønt poolområde i grønne omgivelser
 • Kombiner afslapning med spændende udflugter

Godt at vide om Hotel Masseria Bandino

Lokale skatter betales på hotellet. Poolen er åben fra april til oktober (afhængig af vejrforholdene). Der er parkering ved hotellet. Barneseng fås på forespørgsel og mod betaling. Adgang til den private strand, Acqua Chiara, ved Otranto (ca. 5 km) er mod betaling. Hotellet kan opbevare bagage ved check-in/check-ud. Store badehåndklæder til poolen kan lejes. Det er tilladt at medbringe husdyr på forespørgsel og mod betaling. Cykler kan lejes efter tilgængelighed.

Læs mere om Hotel Masseria Bandino

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,4 Vores gæsters
bedømmelse
653 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Zinzulusa-grotten med krystalklart vand og smukke klipper: ca. 19 km
 • Barokbyen Lecce, en af regionens perler: ca. 48 km
 • Den gamle fæstningsby Gallipoli: ca. 70 km
 • Brindisi Lufthavn ca. 96 km (1t 20m)
 • Bari Lufthavn: ca. 218 km (2t 30m)
 • Napoli Lufthavn: ca. 459 km (4t 50m)
 • Pescara Lufthavn: ca. 504 km (5t 10m)

Værelser

Der er 20 værelser i forskellige kategorier. Fælles for værelserne er, at de er rummelige og hyggeligt indrettet i lokal og landlig stil. En del værelser har balkon eller direkte udgang til haven.

Faciliteter på værelserne:

 • Aircondition
 • Satellit-TV
 • Safetyboks
 • Minibar
 • Badeværelse med bruser/badekar 
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Masseria Bandino:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Vicinale S. Emiliano - Località Bandino
73028 Otranto

Koordinater

Latitude: 40.1259
Longitude: 18.4887

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.