Bilferie i Italien

En bilferie i Italien er for dig, som ønsker friheden til i eget tempo at opleve Italiens betagende landskaber og unikke seværdigheder. Vil du gerne opleve det ægte Italien og den italienske livsstil, er en bilferie desuden en mulighed for at forlade alfarvej og opsøge egne eventyr.

Bilferier i Italien er især populære blandt familier, da det giver næsten uanede muligheder for at sammensætte en ferie med spændende udflugter og aktiviteter, hvor der er noget for alle. Den ene dag kan I for eksempel køre til en skøn badestrand og dase hele dagen, for dagen efter at tage op i bjergene og nyde spektakulær natur på vandre- eller cykelture.

Mange danskere vælger at køre selv til Italien, men vil du have flest mulige dage i Italien, er det også en mulighed i stedet at flyve til Italien og leje en bil til bilferien. Der er gode flyforbindelser til Italien fra Danmark, og derfor gode chancer for at finde billige flybilletter.

Bestil en unik bilferie i Italien her hos Hideaways, hvor du ikke blot får gode tilbud på flybilletter og billeje, men også chancen for at bo på et enestående, håndplukket hotel, der emmer af italiensk charme og atmosfære.

Læs mere om alle vores rejser til Italien

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér