Familieferie i Italien

Tag med Hideaways på familieferie i Italien - et af Europas mest børnevenlige lande. Lyse, nordiske unger mødes overalt af venlige bemærkninger og imødekommende smil, og børnene er vilde med landets badestrande, lækre is, pasta med bid og stenovnsbagte pizzaer i papirtyndt format.

Har du et eller flere børn, er en familieferie til Italien på forhånd et garanteret hit, og specielt hvis du vælger at bo på et af de hoteller, eller i en af de ferieboliger, vi anbefaler specielt til familier. Her er der kræset for familiens mindste med legeområder, børnepools og en åben og tolerant atmosfære.

De fleste som rejser med børn foretrækker at bo i ferielejligheder - her er der god plads, eget køkken og opholdsstue. Hos Hideaways finder du ferielejligheder på alle rejsemål og alt efter, hvor stor familien er, kan du bestille ferieboliger med flere soveværelser. På langt de fleste ferieboliger kan du vælge at købe mad, hvis du en dag ikke selv vil stå i køkkenet. Alle Hideaways har med mindre andet er nævnt swimmingpool. Dette gælder også de hoteller, du finder i programmet, og der er flere af hotellerne, som er meget velegnet til en familieferie med børn, ikke mindst på grund af ejerne, som har sørget for de rigtige rammer. Læs mere om familieferie under rejsetemaer eller om alle rejser til Italien.

Kort information om Italien

Italien er så stort et land, at det er muligt at finde regioner og seværdigheder for enhver smag. Børnene elsker det blå vand og de lange strande, mens mor og far nyder landets mad og drikke. Den ældre generation kan dykke ned i Italiens dyrebare kulturarv, der findes i alt fra musik til arkitektur. Alle generationer kan samles om at nyde afslapning og hygge i hinandens selskab, mens solen bager fra en skyfri himmel. Børn i alle aldre er også vilde med den verdensberømte italienske is og sorbet.

Du kan læse meget mere om Italien og få inspiration på vores blog om rejser.

Familieferie på agriturismo

Besøg et agriturismo feriested, hvor I kan opleve en bondegård med olivenlunde, vinstokke, kvæg eller noget andet. Børnene får lov at se, hvordan maden bliver til, og de voksne vil sikkert sætte pris på en smagsprøve. Mon ikke der også er plads til at købe et par flasker olie eller vin med hjem, så smagen af ferie sikres langt ind i de mørke måneder.

Rejsemål i Italien til familieferie

Som nævnt er Italien et fantastisk land at holde ferie i med hele familien. Hos Hideaways kan du bestille en pakkerejse, hvor der indgår flyrejse, hotel eller feriebolig og lejebil. Vil du selv arrangere transporten så læs mere om kør-selv ferie til Italien

Toscana

Hvert år holder utallige danske familier ferie i Toscana, og langt de fleste bor i en af de mange charmerende ferieboliger, der ligger i hvert et hjørne af Toscana. Mange af de største seværdigheder i Toscana ligger lidt inde i landet, og du skal være opmærksom på, at vil du besøge de store seværdigheder som f.eks Firenze og Siena, så kan køreturen være lang, selvom det ikke ser sådan ud på et kort, hvis du vælger en feriebolig i nærheden af havet. Alle hideaways har swimmingpool i Toscana, så selvom I vil bo inde i baglandet, som Toscana er så kendt for, så kan ungerne sagtens tilbringe utallige timer i vandet.

>> Læs mere om familieferie i Toscana

Umbrien

Umbrien er kendt for sin meget gæstfri befolkning, og det gælder især, når man rejser med børn. Blandt os hos Hideaways har vi selv haft nogle af de bedste familieferier i Umbrien, og jeg kan kun anbefale, at du kigger nærmere på de ferieboliger og hoteller, vi har i programemt. Tag så og sammenlign priserne med ferieboliger og hoteller i f.eks Toscana. Umbrien er ikke bare et godt rejsemål, det er også billigt efter italienske forhold.

>> Læs mere om familieferie i Umbrien

Sicilien

Nyd det dejlige klima og de smukke strande på en familieferie til Sicilien. Jeg plejer at sige, at Sicilien har det hele, der skal til en vellykket ferie med børn, men det gælder sådan set også, hvis man rejser uden børn, Sicilien er ganske enkelt et af de rejsemål, man bare må opleve en gang i livet. Ligesom i Umbrien rækker pengene længere på Sicilien end mange andre rejsemål i Italien som f.eks Sardinien og Toscana. Læs mere om rejser til Sicilien og om familieferie ved at klikke på nedenstående link.

>> Læs mere om familieferie på Sicilien

Få et skræddersyet tilbud på familieferien

Finder I ikke lige den rejse som passer til Jeres families ønsker, sender vi altid gerne et gratis og uforpligtinde tilbud på en familieferie, som er 100% skræddersyet ud fra Jeres ønsker. Vi kan lave en pakkerejse med afrejse fra alle lufthavne i Danmark, og I kan naturligvis også blot bestille ophold i en ferielejlighed eller på hotel. Klik på nedenstående link og få tilsendt et tilbud!

Bestil et uforpligtende skræddersyet tilbud

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér