Ferie i Italien

Italien har en fast plads på listen over danskernes favoritrejsemål i Europa, og det er ikke så underligt. Her kan du bruge din ferie på at udforske historiske seværdigheder, dase på skønne strande, opleve storslået natur og ikke mindst nyde herlighederne fra det berømte italienske køkken og de gode vin.

Klimaet, den særlige, rolige italienske livsstil og den mangfoldige kultur er naturligvis også afgørende for, at rejsende fra hele verden vender tilbage hertil på ferie år efter år. Du vil således opdage, at uanset hvilken region eller by, du besøger i din ferie, har de hver deres egen historie og særlige traditioner. Det kommer for eksempel til udtryk i gastronomien, arkitekturen og folks levevis.

Italien er hjem for en række af verdens mest berømte og besøgte seværdigheder, men samtidig er en ferie her rig på muligheder for at forlade turiststrømmen og tage på egne eventyr, hvor du finder mere personlige oplevelser, som efterfølgende vil stå mindst lige så stærkt i din erindring.

Er det unikke oplevelser og det ægte Italien du ønsker på din ferie, er vores håndplukkede hoteller og ferieboliger det perfekte valg. Vi har personligt udvalgt disse 'gemmesteder', hvor du udover en personlig service har chancen for at opleve den rigtige italienske livsstil.

Læs mere om rejser til alle vores håndplukkede hoteller i Italien

Hvordan vil du holde ferie i Italien

Her har jeg samlet en række links til sider om Italien her på Hideaways. Du kan læse om de forskellige rejseformer som f.x. familieferie og kulturferie, du kan læse om flyselskaber der flyver til Italien, om ferievejret og meget mere. Husk du altid er velkommen til at kontakte os for tips og råd til valg af hotel eller feriebolig til din ferie i Italien.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

 rejser fundet:

Filtrering

Sorter efter

Minimum antal stjerner

Rejsetemaer

Søger priser på din rejse

Det tager mellem 10 og 15 sekunder.


Ingen rejser fundet for valgte periode

  • Søg datoer markeret med grøn i kalenderen for gode flyforbindelser
  • Søg max. 2-3 pers. pr. vær. (og max. 9 i alt)
  • Den valgte periode er muligvis udenfor sæson på denne destination
  • Afrejsedato er muligvis for langt ude i fremtiden (mere end 8 måneder)
  • Alle hoteller på denne destination er muligvis fuldt booket i valgte periode