Ferieboliger i Italien

Når du vælger feriebolig i Italien, er der flere ting, som du skal overveje. Først og fremmest skal du tænke på, hvilken slags ferie du gerne vil have. Skal det være en familieferie i Italien med plads til oplevelser i børnehøjde? Skal det være en romantisk partur med vægt på italienske vine og gastronomi? Eller skal det være en aktiv ferie med bjergvandring eller måske golf? Når du har fundet ud af, hvilken type ferie du ønsker, kan du bestemme dig for et område eller en region i Italien. Hos Hideaways finder du et stort udvalg af ferieboliger i Italien til rejsemål som Toscana, Umbrien, Amalfikysten, Sardinien og Sicilien og du kan vælge kun at bestille ophold i ferieboligen eller en pakkerejse, hvor der foruden feriebolig indgår flyrejse og lejebil.

Du kan se forslag til ferieboliger i nedenstående oversigt eller læse mere om alle rejser til Italien hos Hideaways.

Ferieboliger på Sicilien

Jeg bliver aldrig træt af at holde ferie på Sicilien og har du aldrig selv besøgt øen, må du love mig at overveje det! Sicilien har alt, der skal til en ferie, smuk natur, et behageligt klima, smukke strande, en spændende historie og nok så vigtigt et fremragende køkken. Se det store udvalg af rejser og feriboliger på Sicilien hos Hideaways og check også de populære bilrundrejser, hvor du bor i flere forskellige ferieboliger under rejsen rundt på Sicilien.

Læs mere om ferieboliger på Sicilien

Ferieboliger i Toscana

Der findes næppe noget andet sted i Italien, hvor du finder så stort og godt et udvalg af billige ferieboliger som i Toscana. Hos Hideaways har vi rejst rundt i Toscana på kryds og tværs for at finde de bedste ferieboliger. Du finder ferieboliger for enhverv smag og pengepung i programmet. Klik på nedenstående link og se priser og beskrivelser på alle ferieboliger i Toscana.

Læs mere om ferieboliger i Toscana

Feieboliger i Umbrien

Der er kun et problem med ferieboliger i Umbrien: Det er svært at vælge, hvilke der ikke skal med i programmet, for ingen andre steder i Italien får du så meget for pengene, når vi sammenligner pris og kvalitet på en feriebolig. Overvej evt. at kombinere din rejse til Umbrien med Toscana, f.eks på en af de populære bilrundrejser. Klik på nedenstående link og læs mere om ferieboliger i Umbrien.

Læs mere om ferieboliger i Umbrien

Ferieboliger på Sardinien

Læs mere om ferieboliger på Sardinien

Ferieboliger på Amalfikysten

Læs mere om ferieboliger på Amalfikysten

Ferieboliger i Sorrento

Læs mere om ferieboliger i Sorrento

Skræddersyet tilbud på din ferie

Finder du ikke lige den feriebolig eller rejsemål, du søger, så laver vi meget gerne et skræddersyet tilbud på din ferie. Igennem vores samarbejdspartnere i Italien har vi mulighed for at finde alternative ferieboliger og rejsemål end dem du finder online her på Hideaways. Det kunne f.eks. være ferieboliger på rejsemål i Campania, i Dolomitterne eller måske ved Comosøen. Du kan også læse om andre former for indkvartering i Italien, f.eks agriturismo, eller klik på nedenstående link og bestil et gratis skræddersyet tilbud på ferien til Italen.

Når mange rejser sammen

Hvis I er en stor familie med flere generation eller flere par, som rejser sammen, kan det være en god idé at leje en større feriebolig, hvor I alle kan bo under samme tag. Alternativt kan i også bestille flere ferieboliger dør om dør. Mange villaer har tre eller flere soveværelser, så I også har plads til lidt privatliv. Hvis I planlægger at være i ferieboligen meget af tiden, så kan det også være praktisk at have en swimmingpool eller en legeplads tæt på. Finder du ikke lige den feriebolig, der passer til jeres behov og ønsker, så laver vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Klik på nedenstående link og bestil et skræddersyet tilbud på jeres rejse til Italien

Bestil gratis tilbud på en skræddersyet rejse

Ferieboliger i andre lande

Klik på nedenstående link og få et overblik nemt og hurtig på alle ferieboliger i programmet hos Hideaways

Læs mere om alle ferieboliger hos Hideaways

Sol og historie i Campania

Campania ligger en timers kørsel syd for Rom, så vejret er som regel dejligt om sommeren med hede dage og lune aftner. Millionbyen Napoli er måske mest kendt for sine pizzaer, men der er mange andre interessante ting i og omkring Napoli. Mens man i Napoli kan opleve Piazza Girolamini, Villa Communale og Teatro San Carlo samt en række interessante museer, kan man i den øvrige del af Campania opleve den slumrende vulkan Vesuv og den smukke kyst omkring Amalfi, samt besøge Pompeji og Herculaneum, der i år 79 blev begravet under et lag brændende aske.

Et frisk pust i Dolomitterne

Hvis ferieboligen skal ligge smukt og med adgang til rigelige mængder frisk luft, er der god grund til at vælge en feriebolig i Dolomitterne. Dolomitterne er et bjergområde i det nordlige Italien og er særlig populære blandt vandrere på grund af de fint markerede og velholdte vandreruter. Dolomitterne ligger i behagelig køreafstand til mange spændende turistmål i det nordlige Italien. Venedig er for eksempel kun halvanden times kørsel derfra.

Udforsk Comosøen

Den smukke og cirka 50 km lange Comosø ligger tæt på Milano i det nordlige Italien. Specielt i Menaggio er der mange ferieboliger, fordi byen er et godt udgangspunkt for udflugter med bil, bus eller båd til seværdigheder rundt om søen. Den historiske landsby Bellagio ligger ved søens sydlige ende og rummer også mange ferieboliger samt en turistinformation.

Vil du hellere bo på hotel?

Vi har i ovenstående skrevet om ferieboliger, men i programmet hos Hideaways finder du også mange rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller på din ferie. Hvis du vil bo på hotel i din ferie hvor der altid er morgenmad inkl. i prisen så klik på nedenstående link og læs mere om vores hoteludvalg i Italien.

Se alle hoteller i Italien

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér