Endnu en gang har jeg nydt et måltid, som stadig sidder fast i mine smagsløgs hukommelse. og jeg bliver lige begejstret hver gang, det sker på et lille, familiært hotel, og ikke bare på et stort luksushotel. Jeg har absolut ingenting imod fine restauranter, men jeg sætter nu mere pris på at at få lov til at nyde god, hjemmelavet mad i hjemlige omgivelser i al sin enkelhed. At jeg så oven i købet fik serveret en vidunderlig udsigt sammen med maden, gjorde jo bestemt ikke oplevelsen værre: )

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Efter en dag med mange andre hotelbesøg lagde jeg den verdenskedte sø bag mig og kørte stille og roligt op ad den lille snoede vej i sagte tempo. Tempoet var bevidst, så jeg også kunne nå at nyde udsigten over Gardasøen og det grønne landskab. Vel fremme parkerede jeg bilen og nød lige udsigten én gang til, inden jeg gik mod den fine villa fra 1800-tallet. 

 

 

Familiær charme, passion og vintage

Boutique Hotel Villa Sostaga er et rigtig hyggeligt hotel, som ejes og drives af familien Seresina. Den hjemlige atmosfære med antikke møbler á la vintage er åbenlys, og jeg følte mig varmt velkommen med det samme af hele 'ligaen': d.v.s. af Gabriele, hans personale og hans to hunde. At Gabriele og hans hustru elsker deres lille hotel, som de har renoveret med stor passion, er jeg ikke i tvivl om. De forlod Milano og byens stress og jag for i stedet for at kunne nyde stilheden omkring Gardasøen, og de faldt for denne fine villa fra 1800-tallet. Huset var oprindeligt ejet af en greve ved navn Giuseppe Feltrinelli, der brugte huset i forbindelse med jagt. Da han forlod det, blev villaen renoveret af Alberico Belgioioso, der brugte Villa Sostaga som sommerhus. 

Fantastisk udsigt og god mad

Jeg forstår godt, at Gabriele og hans familie forlod storbyen, for hvem ville ikke foretrække den smukke udsigt og den fredelige atmosfære, der er heroppe? Dette er virkelig et sted for rekreation og afslapning. Men det er ikke kun de smukke omgivelser, du kan nyde. Så da jeg modtog en invitation til at blive til frokost, var jeg ikke lang tid om at sige pænt "ja tak", hvilket mine smagsløg satte pris på.

Jeg kunne selv vælge, hvor jeg ønskede at spise mit måltid, og ligesom jeg, kan du både sidde indendørs i en af de smukke stuer med panoramavinduer. Eller du kan indtage maden på den lille terrasse eller i den lille fine pavilion i haven. Jeg valgte sidstnævnte og et bord ved de store glasvinduer, så jeg kunne se ud over søen. Det var straks sværere at vælge fra menuen, for alt så (alt for) fristende ud, men til sidst valgte jeg en pasta, og den smagte guddommeligt.

Kokken hedder i øvrigt Pier Lorenzo Minini, og det er ham, der sammen med sine assistenter, Gaetano og Elvis, sikrer, at dine smagsløg får en oplevelse udover det sædvanlige. Naurligvis gik jeg en runde i køkkenet bagefter for at sige pænt tak for mad: )

Smukke vandreture og afslapning ved poolen

Villaen ligger på en stor, parklignende grund på ca. 40 hektar med cypresser og citrustræer. Da du befinder dig i et grønt skovområde, så er det oplagt at nyde vandre- eller cykelture. Hvis du vælger at tage din lejebil, kan du besøge de hyggelige, små byer Limone sul Garda, Riva del Garda, Malcesine, Bardolino og Salò for blot at nævne nogle få. Hjemme på hotellet igen kan du sidde på terrassen med lidt godt at drikke i glasset eller smutte en tur forbi poolen og tage en forfriskende dukkert. Ved poolen står solstolene, således at du kan nyde udsigten. Et perfekt sted at slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Godt at vide om Boutique Hotel Villa Sostaga

Med GPS skal du nok finde frem, men den kan godt give lidt ukorrekte instruktioner om, hvordan man kommer til hotellet, især hvis du kommer fra syd - hvilket jeg gjorde, og naturligvis endte det med, at jeg kørte forkert. Hvis du kører på Gardesana-vejen fra Salò nord mod Riva del Garda og ankommer til Bogliaco, fortæller de fleste satellitnavigatorer, at du skal dreje til venstre mod Villavetro. Det er bedre ikke at gøre dette, men istedet for fortsætte til den næste by Gargnano. Kør ikke ind i landsbyen Gargnano, men drej i stedet for til venstre efter skiltene til Navazzo. Følg denne vej i ca 8 km indtil du kommer til Villa Sostaga. Kommer du nordfra, følger du skiltene til Gargnano og herfra videre til Navazzo eller Valvestino og så til Villa Sostaga. Kør ca. 8 km, indtil du kommer til Navazzo, hvor du drejer til venstre til Villa Sostaga i ca. 500 meter. Vær opmærksom på, at ejernes to hunde opholder sig på hotellet. På Villa Sostaga tilbydes morgenmad, frokost (lukket mellem november og påske) og aftensmad. Der er ingen elevator i villaen. Eventuel turistskat betales på stedet.

Læs mere om Boutique Hotel Villa Sostaga

Officiel kategori

Hideaways' kategori

917 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Gargnano - ca. 8 km
 • Gardasøen, Italiens største sø - ca. 8 km
 • Større udbud i Salò - ca. 25 km
 • Malcesine, nå toppen af Monte Baldo med svævebaneog cykel ned - ca. 62 km
 • Limone sul Garda, en af de mest besøgte byer ved Gardasøen - ca. 26 km
 • Gardaland, Italiens største forlystelsespark ved Gardasøen - ca. 66 km
 • Safariparken Parco natura Viva ved Gardasøen – ca. 75 km
 • Det berømte vindistrikt Valpolicella, kendt for Amarone vine - ca. 113 km
 • Verona, romantikens ny - ca. 106 km
 • Cartizze-bakkerne, med nok den bedste Prosecco - ca. 186 km
 • Asolo, kendt som Trevisos perle - ca. 209  km
 • Treviso, lilla Venedig og hjemby for Tiramisu - ca. 231 km
 • Markuspladsen og Markuskirken i Venedig - ca. 216 km
 • Comosøen, endnu en af Italiens berønte søer - ca. 192 km
 • Bellagio, byen med fantastisk udsigt over Comosøen - ca. 172 km
 • Iseosøen med øen Monteisola, Europas største ø i en sø -  ca. 87 km
 • Venedig lufthavn - ca. 221 km
 • Bergamo lufthavn - ca. 108 km
 • Bologna lufthavn - ca. 226 km
 • Firenze lufthavn - ca. 308 km

Værelser

Værelserne ligger enten i villaen eller i annekset, der ligger lige op ad villaen. Du kan vælge mellem dobbeltværelser (classic) eller dobbeltværelser (deluxe) samt forksellige varianter af juinorsuiter. Nogle af værelserne er slået sammen, men for at det skal være lidt enklere at forstå, har vi taget de forskellige beskrivelser af værelserne med nedenfor. Det er muligt at ønske et specifikt værelse eller suite, men desværre er det ikke muligt at garantere dette i forvejen. Både værelser og suiter er hyggeligt indrettede med antikke møbler, og nogle har et mere romantisk islæt. 

I villaen:

Dobbeltværelse (deluxe) m. udsigt over parken er til 2 voksne og 1 barn under 4 år. Værelset på ca. 26 m² er i pastelfarver og fremfor alt præget af de rosa nuancer. Værelset har parketgulv og har et romantisk touch. I badeværelset har du hydromassagebadekar. Du kan også få tildelt et værelse på 27 m² i et af hjørnerne, hvilket indebærer, at du har udsigt over parken, men også en del af søen. Badeværelse med bruseniche.

Dobbeltværelse (deluxe) m. udsigt over parken er til 2 voksne med mulighed for 1 voksen samt 1 barn under 18 år. Værelset på ca. 36 m² har udover dobbeltseng også en sovesofa (195x140 cm), parketgulv, antikke møbler og skrå vægge. Badeværelse med bruseniche.

Juniorsuite m. terrasse og søudsigt er til 2 voksne med mulighed for 1 voksen samt 1 barn under 18 år. Juniorsuiten på ca. 32 m² har pastelfarver med rosa toner. Her findes en åben stue med sovesofa (195x140 cm). Møbleringen består af fine antikke møbler og parketgulv. Badeværelse med bruseniche. Hvis du booker denne værelsestype til 2 personer, så er det muligt, at du bliver tildelt en af de andre juniorsuiter alt afhængig af tilgængelighed. 

Juniorsuite m. terrasse og søudsigt er til 2 voksne og 1 barn under 4 år. Juniorsuiten på ca. 32 m² er hyggeligt indrettet med fine mørke antikke møbler og parketgulv. Badeværelse med bruseniche. Du kan også få tildelt en juniorsuite på ca. 27 m² i varme, røde toner og med provencalske textiler. Møbleringen består af fine, antikke møbler og parketgulv. Badeværelse med bruseniche. 

Juniorsuite m. delvis udsigt over søen og parken er til 2 voksne med mulighed for 1 voksen samt 1 barn under 18 år. Juniorsuiten på ca. 32 m² har en lille stue med sovesofa (195x140 cm). Da suiten ligger på et hjørne, har du delvis udsigt over søen og delvis udover parken og cypresserne. Badeværelse med hydromassagebadkar. 

Juniorsuite m. søudsigt er til 2 voksne og 1 barn under 4 år. Den ene juniorsuite på ca. 32 m² er ekstra rummelig og har en åben stue med sovesofa (195x120 cm). Farver og detaljer i rød eller guld giver en eksklusiv fornemmelse. Badeværelse med bruseniche. Den anden juniorsuite på ca. 28 m² har 2 vinduespartier med udsigt over søen. De antikke møbler og originale gulve skaber en varm og hjemlig atmosfære. Badeværelse med bruseniche.

I annekset:

Dobbeltværelse (classic) m. søudsigt er til 2 voksne og 1 barn under 4 år. Classic-værelserne er på ca 21-23 m² og har forskelligt interiør og farvesammensætninger, men alle er komfortabelt og hyggeligt indrettede. Et af værelserne har 'sport' som tema, og de andre har et mere romantisk touch. Badeværelse med bruseniche. 

Juniorsuite m. udsigt både over søen og parken er til 2 voksne med mulighed for 1 voksen samt 1 barn under 18 år. Juniorsuiten på ca. 32 m² har et soveværelse samt en åben stue med sovesofa (200x140 cm). Badeværelse med bruseniche. Du kan også få tildelt en juniorsuite på ca. 40 m² i landlig stil med seperat stue med sovesofa (130x200 cm) og åben spiseplads. Her kan du nyde udsigt til søen og citrustræerne. Badeværelse med bruseniche. Du har aircondition i soveværelset og loftsvifte i stuen.

Juniorsuite m. udsigt over parken er til 2 voksne med mulighed for 2 opredninger i sovesofa til voksne eller børn. Juniorsuiten er en af de største på ca. 40 m² og har et stort soveværelse samt stue med sovesofa  (130x200 cm). Store vinduer og højt til loftet skaber lys og luft. Badeværelse med bruseniche

Juniorsuite m. udsigt over parken er til 2 voksne og 1 barn under 4 år. Juniorsuiten har god plads med ca. 31 m² og har en king-size-seng på 190x210 cm. Badeværelse med bruseniche. Til denne suite er der eget udeplads med bord og stole. Du kan også få tildelt en juniorsuite på ca. 31 m² med en stor støbejernsseng og en baldakin, som giver et romantisk indtryk. Badeværelse med bruseniche.

Faciliteter;

 • Aircondition
 • WiFi
 • Satellit-TV
 • Telefon
 • Minibar
 • Safetyboks
 • Badeværelse m. bruseniche el. kar
 • Hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Boutique Hotel Villa Sostaga:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Sostaga, 19
25084 Gargnano

Koordinater

Latitude: 45.6797
Longitude: 10.6371

Boutique Hotel Villa Sostaga er ikke tilgængelig i øjeblikket

Boutique Hotel Villa Sostaga er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Lombardiet, Gardasøen
 • Nærmeste lufthavn: 36 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Lombardiet, Gardasøen
 • Nærmeste lufthavn: 25 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Lombardiet, Gardasøen, Salo
 • Nærmeste lufthavn: 67 km
 • Nærmeste golfklub: ca. 10 km
 • Pool