Hoteller i Italien

For os i Hideaways er et hotel ikke bare et hotel; det bør rumme meget mere end en komfortabel overnatningsmulighed på din rejse. Derfor har vi rejst hele Italien rundt for at finde de få, udvalgte hoteller, som vi mener kan leve op til de helt særlige krav, vi stiller, for at de kan indgå i kategorien hideaways. For at kunne indgå i denne særlige kategori af hoteller skal de håndplukkede hoteller i Italien blandet have pool, gode fællesarealer og gerne et behersket antal hotelværelser (kun undtagelsesvist over 60-70 værelser - som oftest langt under). Men ligeså vigtigt er det, at de har en speciel atmosfære, en vis autencitet, oprigtighed, og ægte charme. Derfor er vi ofte på udkig efter hoteller med en særlig historie, en skæv personlig vinkel, som man ikke finder på et hvilket som helst andet hotel, eller nogle unikke omgivelser.

Se alle priser og rejser til Italien med Hideaways

Hotel Il Borgo Hotel på Sicilien i Italien

Foto: Bo f.eks på Hotel Il Borgo på Sicilien

Af samme grund er vi glade for familieejede hoteller, da disse ofte har en mere personlig og afslappet atmosfære, og ofte også er mere fornakret i det lokalsamfund, som hotellet er beliggende i. Og netop lokalsamfundet, og dets mange genuine tradtioner, er en vigtig bestanddel af et hideaway.

Der skal kort sagt være noget ved hotellet, der får det til at række ud over et almindeligt standardhotel - og dette gælder naturligvis også vores hoteller i Italien.

Alle vores hoteller kan bookes online til konkurrencedygtige priser!

Her finder du hoteller i Italien

Hideaways har et bredt udvalg af rejsemål i Italien og blandt de mest populærer er Toscana, Umbrien, Sicilien, Sardinien, Amalfikysten og Sorrento. Når du bor på hotel er morgenmaden altid inklusiv i prisen.

Hoteller i Toscana

Toscana er vel nok Italiens mest berømte region og i hvert fald det område hvor flest danskere holder ferie i Italien. Hos Hideaways fider du et spændende udvalg af hoteller og i alle prisklasser.  Vælg selv om du vil bo på hotel i den nordlige del af Toscana tæt på Pisa, Firenze  og Lucca eller længere mod syd i nærheden af Siena og Volterra.

Se alle hoteller i Toscana

Hoteller i Umbrien

Et hotel i Umbrien koster langt mindre end i mange andre regioner i Italien og sammenligner du priserne på hotelelr i Toscana med Umbrien vil du nok give mig ret! Umbrien er en overset perle og vi jeg vil anbefale at du tager et nærmere kig på vores rejser og udvalg af hoteller regionen der kaldes "Italiens grønne hjerte".

Se alle hoteller i Umbrien

Hoteller på Sardinien

Sardinien er dejlig, og hotellerne på øen er generalt af høj kvalitet, men Sardinien er også dyr i forhold til mange andre rejsemål i Italien. Det skal dog ikke afholde dig fra at holde ferie på Sardinien, hos Hideaways finder du nemlig hoteller i alel prisklasser, og de er naturligvis alle håndplukket så pris og kvalitet hænger sammen.

Se alle hoteller på Sardinien

Hoteller på Sicilien

Se alle hoteller på Sicilien

Hoteller Sorrento

Se alle hoteller i Sorrento

Hoteller på Amalfikysten

Se alle hoteller på Amalfikysten

Sådan kan du rejse til Italien

Hvis du bestemmer dig til at bestille en rejse hos os, har du forskellige muligheder: Du kan vælge at bestille en pakkerejse til Italien, hvor der indgår flyrejse, hotel og lejebil; men du kan også vælge selv at arrangere transporten til Italien, hvorved du kun bestiller opholdet på et af vores hideaway-hoteller hos os. Læs mere om de udvalgte hoteller i nedenstående oversigt eller om alle rejser til Italien.

Skræddersyet tilbud

Hvis du ikke finder en rejse eller et hotel i Italien, der opfylder dit ønske, fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse.

Rejsetemaer

Se alle rejsetemaer hos Hideaways

Rundrejser

Se hvordan du kan rejse på rundrejse i Italien

Kort information om Italien

Italien er et af de mest populære rejsemål på kontinentet, men det er samtidigt ét af de lande i Europa, der byder på flest genuine hideaways. Men man skal dog lede lidt efter dem, fjernt fra masseturismens store floder, og det er lige præcist det, vi har gjort. Blandt andet har vi ledt efter dem i de dele af landet, såsom Sicilien mod syd, eller Umbrien i midten af landet, der ikke er vant til den store bevågenhed fra udenlandske besøgende, og som med deres mange ukendte hideaways passer som fod i hose med vores koncept om at forsøge at finde uberørte og autentiske åndehuller, som kan danne en rolig og afslappet base for dagsudflugter til de mere berømte seværdigheder i landet.

Men vi har også forsøgt at finde disse autentiske åndehuller i den mere kendte og populære Toscana-region, så vi på den måde kan tilbyde noget for enhver smag; også til dem, der gerne vil opleve de mere kendte steder, men fra en helt ny, forfriskende vinkel.

Fælles for alle regionerne i Italien er, at de byder på en enestående samling af historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder, hvis mangfoldighed og kvalitet man ikke finder mange andre steder i verden. Af samme grund er Italien ét af de lande, der flest gange har fået udnævnt en seværdighed som såkaldt verdenarv af Unesco. Læs om Italiens folkelige kultur på vores rejseinspirations-blog.

Det kan godt være, at visse dele af landet er i økonomisk krise, og ikke har formået at følge med den merkantile udvikling på samme måde som visse nordeuropæiske lande, men tilgengæld har landet - blandt andet med nylig støtte fra EU - formået at bevare meget af den antikke arkitektur og kultur, som i visse tilfælde stammer helt tilbage fra dengang landet huserede på verdenskortet som en romersk stormagt. Alt er ikke blevet åndløst moderniseret og man ser derfor stadig babylonsk beliggende bjerglandsbyer, der får en til at tænke på et længst hensvundne tider, og mange steder finder man stadig en livsrytme, som ikke er baseret på stress og jag, men på en mere afslappet og social måde at omgås hinanden på.

I denne henseende er der dog stor forskel på syd og nord i Italien - akkurat som det er tilfældet i Spanien - og du vil derfor opleve denne kulturelle forskel tydeligere, jo mere sydligt i landet, du opholder dig.

En anden ting, som kendetegner landet er dets enestående gastronomiske traditioner, som kan forbløffe selv hærdede Italiensrejsende. Du vil finde næsten ligeså mange forskellige udgaver af det fantastiske italienske køkken, som der er regioner, provinser og "comuni". Omtrent hver flække i Italien har gjort sig sine egne gastronomiske erfaringer - og deler gerne ud af dem. Læs mere om det italienske køkken på vores rejseinspirations-blog.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér