Langtidsrejser Italien

Italien er på mange måder et unikt rejsemål og et oplagt valg, hvis du vil på langtidsferie. Her kan du året rundt se frem til en ferie med udsøgte gastronomiske oplever, enestående kulturskatte og et behageligt middelhavsklima.

At rejsende fra hele verden vender tilbage til Italien år efter år skyldes ikke mindst, at støvlelandet byder på så mange interessante destinationer at vælge imellem.

I det nordlige Italien har Toscana for eksempel vundet mange ferierejsendes hjerter med sine smukke bakkede landskaber, vingårde og gamle middelalderbyer. Mod syd er Sardiniens uovertrufne strande tilsvarende populære og ligeledes et godt valg, hvis du ønsker dig en langtidsferie med både afslapning og interessante oplevelser.

Næsten uanset hvilken af Italiens regioner du besøger, venter dig mange gode oplevelser. Når du er på langtidsrejse i Italien, er det nemmere at komme ned i tempo end på en normal ferie. Du har rigelig tid og kan derfor med god samvittighed bruge hele dage på blot at dase i solen, eller for eksempel på et særligt interessant museum.

Et godt hotel eller feriebolig er altid afgørende for en vellykket ferie, og især når du er på langtidsferie. Hos Hideaways finder du nemt de små unikke hoteller, som vil danne en perfekte ramme om din ferie i Italien.

Læs mere om alle vores rejser til i Italien

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér