Hvis du, præcist som jeg, nyder at bo midt i det italienske landskab, hvor du er omgivet af grønt så langt øjet rækker, og vil opleve ikke bare én men hele to af landets smukke regioner, så er det en god idé at kigge nærmere på denne lille agriturismo. Du befinder dig i Lazios nordligste del og ikke langt fra grænsen til Umbrien, samtidig med, at du kan nå til storbyen Rom på godt en time i bil. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Muligheden for at kombinere storby med natur, er noget af det, som værdsættes af mange, ikke mindst mig selv, og det er faktisk noget af det jeg stræber efter, uanset om jeg er på en længere sommerferie eller en kortere weekendrejse. Jeg er en person, som er glad for kontraster, og som gerne vil opleve så meget som muligt, når jeg er på rejse. 

Familien Santucci byder dig velkommen

Der er en afslappet stemning på Agriturismo Nociquerceto, præcist som jeg foretrækker det, og her kan jeg slappe af uden at skulle anstrenge mig. Iblandt er det faktisk ikke så meget der skal til, før jeg trives, og det kan være alt fra behagelige omgivelser, venligt personale, en god pool, god mad og aktiviteter i nærområdet, når jeg har brug for det. Og det er nøjagtigt sådan jeg har det med Agriturismo Nociquerceto. Ingen luxus men et helt enkelt sted med en god beliggenhed, hvorfra jeg nemt og bekvemt kan opdage mine omgivelser. 

Ingen triste øjeblikke her

Som sagt, er en af årsagerne til at jeg synes om dette sted, muligheden for at kunne kombinere afslapning med forskellige aktiviteter. Her kan du gå dejlige ture i området, som byder på smukke udsigter, eller låne en cykel (mountainbike) og besøge de små middelalderbyer i nærheden. Hesteridning er også en af de muligheder, som findes i nærheden, og er noget af det, som bliver mere og mere populært, og som gæst på Nociquerceto har du gode priser. Foretrækker du tennis, kan det også lade sig gøre, og der er en tennisbane ca. 1 km fra stedet, som kan lejes på timebasis, samt en fodboldbane. Hvis du foretrækker lidt roligere aktiviteter, har du mulighed for at deltage på et madlavningskursus, hvor du kan lære mere om "la cucina povera" det vil sige "det enkle køkken", eller du kan deltage på en af de vin- og olivenoliesmagninger som arrangeres. Du er nemlig omgivet af ca. 2.000 oliventræer, og i området producerer man sin egen olivenolie. Spørg værtsparret, så får du al den information, du har brug for. 

Lazio, Lazio ... mit elskede Lazio

Ofte, når Lazio kommer på tale i forskellige sammenhænge, kan jeg forstå, at de fleste tænker på det italienske fodboldhold. Når jeg selv hører navnet Lazio, tænker jeg først og fremmest på Rom, men også på det dejlige landskab og de hyggelige småbyer, som regionen også byder på. Og foruden de smukke marker og bølgende bakker, har regionen også en lang kyststrækning, som jeg gerne besøger, hvis jeg har lyst til en svømmetur i havet, eller til at sætte tænderne i friske fisk og skaldyr. Det tager ca. en time at køre til Rom i bil, afhængig af trafikken forstås, og i udkanten af byen kan du bl.a. besøge Tivoli, Villa d'Este, Villa Adriana, Ostia Antica og Castelli Romani. 

Husk at besøge det smukke Umbrien

Hvis du derimod kører mod nord, krydser du grænsen til Umbrien, som også kaldes "Italiens grønne hjerte". Her venter dig et vidunderligt landskab og seværdigheder som Gubbio, Assisi, Perugia og Spoleto.. - bare for at nævne noget. Vel hjemme igen, kan du slå dig ned uden for din lejlighed med en kølig forfriskning, eller tage et dyp i poolen (saltvand), hvor du også kan slappe af med eller uden parasol. 

Et "køkken" som passer mig

Det er ikke nogen stor hemmelighed, eller en direkte nyhed, at italienerne er gode til at lave mad, men det mange glemmer, eller måske ikke kender til er, at i Lazio spiser man rigtig godt. Jeg elsker i hvert fald deres traditionelle retter og deres måde at lave mad på. Selv om du bor i en lejlighed, synes jeg du skal prøve at spise ude, når du er her, i Lazio.

Ca. 8 km fra stedet ligger restaurant L'Oasi del Colle, som drives af familien Santucci, og her får du rabat på prisen. Her kan du nyde de lokale specialiteter, som fremstilles på traditionel vis. Der ligger også flere andre spisesteder i området, som du kan vælge mellem, og køretiden er ca. 10 minutter. Det samme gælder madbutikker, når du har brug for at købe noget lækkert med hjem. I Collevecchio f.eks. som ligger ca. 6 km væk, finder du et pittoresk lille centrum med bank, posthus, madbutik, apotek, barer og restaurant. I Stimigliano, som ligger ca. 7 km fra din lejlighed, er der bl.a. apotek, posthus, pizzeria, barer og restaurant. 

Godt at vide om Agriturismo Nociquerceto

Opholder du dig på stedet i november måned, har du mulighed for at deltage i olivenhøsten. Der er mulighed for at grille på stedet, og der er en lille jacuzzi og badstue. Fra tid til anden afholdes der bryllup og andre festligheder. Eventuel turistskat betales på stedet. 


 

Læs mere om Borgo Nociquerceto

Officiel kategori

Hideaways' kategori

72 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med restaurant, Stimigliano - ca. 7 km
 • Storbyen Rom med alle seværdighederne - ca. 65 km
 • Vatikanstaten, Peterkirken og Det Sixtinske Kapel - ca. 65 km
 • Porta Portese, loppemarkedet med alt mellem himmel og jord - ca. 70 km
 • Sol og strand ved det Tyrrenske hav, Lido di Tarquinia - ca. 106 km
 • Tivoli og Villa d' Este - ca. 68 km
 • Pavens sommerbolig, Castel Gandolfo - ca. 83 km
 • Sperlonga's pittoreske centrum - ca. 188 km
 • Sabaudia hvor Mussolini satte sine aftryk - ca. 171 km
 • Roms lufthavn (Fiumicino) - ca. 95 km

Værelser

Der findes 8 lejligheder i alt, som ligger i forskellige bygninger på grunden. De er alle forskellige, også i størrelse, men fælles for dem alle er, at de er både enkle og rustikke, ligesom de har et møbleret udendørsområde. Der er stengulve, til dels stenvægge og synlige træbjælker, og en del af dem er i to plan med en såkaldt hems. Der er faciliteter som køkkenniche, TV/DVD og badeværelse med bruser/badekar. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Borgo Nociquerceto:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Della Fontana Vecchia,10
02040 Tarano - Rieti

Koordinater

Latitude: 42.3422
Longitude: 12.5979

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.