Luksusferie i Italien

Italien er det ideelle rejsemål for livsnydere, som her kan nyde en luksusferie med alt godt til kroppen, fra skønne strande ved det azurblå hav, til forkælelse af sanserne med fantastiske gastronomiske oplevelser. Italien har kort sagt alt der skal til, hvis du vil forkæle dig selv, eller en du holder af med en særlig rejseoplevelse. Bo på et af de særligt udvalgte luksushoteller i Italien, som du finder hos Hideaways, fordelt over hele dette eminente rejseland. Du kan selv køre til Italien, eller du kan flyve med rutefly til en lufthavn tæt ved din destination.

En luksusrejse til Italien er naturligvis også en mulighed for at opleve den enorme kulturrigdom i form af kunst og historiske seværdigheder. Alene i hovedstaden Rom finder du en række verdenskendte attraktioner, som fx. Colosseum, Peterskirken og Trevifontænen. Men det som ofte adskiller en luksusferie fra en almindelige ferie er den nære, intime oplevelse af et autentisk italiensk miljø, hvor der er tænkt på alle detaljer for at gøre dit ophold til en unik oplevelse.

Udvalgte luksushoteller i Italien - med stil og charme

Vi danskere har rejst på ferie i Italien i årtier, for at få god mad, gode priser, stor natur og dejligt vejr. Den nære beliggenhed til Danmark gør det muligt at køre hertil i egen bil og opleve de nordligste rejsemål som fx. Dolomitterne, Milan, Toscana og Venedig. I de senere år er det også blevet muligt at flyve direkte eller med en kort mellemlanding til mange lufthavne i Italien, herunder Pisa, Milano, Rom og på Sicilien. Hos Hideaways søger vi efter flybilletter fra alle flyselskaber, så du altid får maksimal fleksibilitet og de bedste priser.

Samtidig udvælger vi løbende luksushoteller i Italien, som vi selv besøger og evaluerer, og som har de bedste anmeldelser fra deres gæster. Her skal du have en oplevelse, som er luksuriøs, autentisk og charmerende. Derfor vælger vi altid hoteller med få værelser, suveræn beliggenhed og outstanding service til dig og dine rejsefæller. Book hotellet sammen med flybillet og evt. billeje, og få din rejse sikret af Rejsegaranti.

Populære luksusrejsemål i Italien


Amalfikysten
Måske Europas smukkeste kyststrækning med dramatiske bjergformationer og smukke landsbyer, kilet ind mellem bjergsiderne, hvor end der er plads. Flyv til Napoli og lej en bil - oplev vulkaner og arkæologiske udgravninger på vejen.
>> Læs mere om luksusrejser til Amalfikysten

Toscana
Regionen, som kaldes Italiens Hjerte, er et utroligt festfyrværkeri af oplevelser, fra befæstede landsbyer til utrolige storbyer, skæve tårne og gamle broer. Her er naturen, bakkerne og de lokale landbrug en del af attraktionen, og vi anbefaler indkvatering på et at de helt små luksushoteller i det åbne land.
>> Læs mere om luksusrejser til Toscana

Sicilien
Middelhavets største ø har gennem århundreder - hvis ikke årtusinder - været et eftertragtet bytte for krigsherrer fra nord og syd. Her oplever man et sandt sammensurium af kulturer, hvilket påvirker både maden, menneskene og afgrøderne på denne smukke ø, som byder på både aktive vulkaner, smukke strande og herlige byer.
>> Læs mere om luksusrejser til Sicilien

Sardinien
Siciliens mindre kendte 'søster' mod nord er et af Europas mest fantastiske rejsemål, hvis man er på udkig efter smukke strande med caribisk tilsnit. Sardinien er kendt for fantastisk sea-food og friske råvarer fra de lokale producenter. Indlydelsen er italiensk, spansk og fransk, når det er bedst, så dine smagsløg kommer ikke til at kede sig.
>> Læs mere om luksusrejser til Sardinien

Sorrento
Mellem storbyen Napoli og den dramatiske Amalfikyst finder man Sorrento, som i Danmark blev kendt som kulisse for filmen Den Skaldede Frisør, og som i århundreder har draget besøgende fra store dele af Europa. Snup en båd fra Napoli, eller ankom med den lokale jernebane, som snor sig gennem utallige tunneller og over broer frem til en endestation af en anden verden.
>> Læs mere om luksusrejser til Sorrento

Rom
Det er som om denne by bare skriger på at tilbyde dig al den luksus, du kan tænke dig. Book et luksushotel i centrum af Rom og bevæg dig ud i denne utrolige by til fods, mens du indtager Peterspladsen, Colosseum, Trevifontænen og alle de andre verdensattraktioner.
>> Læs mere om luksusrejser til Rom

Firenze
I Middelalderen var Firenze Europas rigeste by, styret af Medecierne, hvis magt strakte sig rundt i det meste af den gamle verden. Rigdommen kom byen til gavn, og her findes en række små luksushoteller, som er indrettet i historiske bygninger i centrum af denne utroligt smukke storby.
>> Læs mere om luksusrejser til Firenze

Med rejsemål som Toscana, Sicilien, Umbrien, Sardinien, Sorrento eller Amalfikysten byder Italien derfor på en perlerække af oplagte destinationer for en luksusferie. Vi har gjort det nemt for dig at finde de små unikke luksushoteller og ferieboliger, som vil danne den perfekte ramme om en særlige ferieoplevelse, uanset hvilken del af Italien du ønsker at besøge. Se herunder, eller brug søgemaskinen i toppen til at søge dig frem til steder og datoer, som passer dig.

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér