Luksusferie i Italien

Italien er det ideelle rejsemål for livsnydere, som her kan nyde en luksusferie med alt fra skønne strande ved et azurblåt hav til forkælelse af sanserne med fantastiske gastronomiske oplevelser. Italien har kort sagt alt der skal til, hvis du vil forkæle dig selv, eller en du holder af med en særlig rejseoplevelse. Bo på et af de særligt udvalgte luksushoteller i Italien, som du finder hos Hideaways.

En luksusrejse til Italien er naturligvis også en mulighed for at opleve den enorme kulturrigdom i form af kunst og historiske seværdigheder. Alene i hovedstaden Rom finder du en række verdenskendte attraktioner, som fx. Colosseum, Peterskirken og Trevifontænen. Men det som ofte adskiller en luksusferie fra en almindelige ferie er den nære, intime oplevelse af et autentisk italiensk miljø, hvor der er tænkt på alle detaljer for at gøre dit ophold til en unik oplevelse.

Med rejsemål som Toscana, Sicilien, Umbrien, Sardinien, Sorrento eller Amalfikysten byder Italien desuden på en perlerække af oplagte destinationer for en luksusferie. Vi har gjort det nemt for dig at finde de små unikke luksushoteller og ferieboliger, som vil danne den perfekte ramme om en særlige ferieoplevelse, uanset hvilken del af Italien du ønsker at besøge. Se herunder, eller brug søgemaskinen i toppen til at søge dig frem til steder og datoer, som passer dig.

Læs mere om alle rejser til håndplukkede hideaways i Italien

 

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller