Vi befinder os syd for den kendte by Asti og lidt ude på landet, og det første der slår mig er, at dette er et sted, hvor jeg rigtig kan få mulighed for at få ladet batterierne op, og bare være.  Alta Villa, også kaldet "the country house", byder nemlig på en afslappende ferie i smukke omgivelser, herlig udsigt og et elskværdigt værtspar. 

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Hvad jeg synes er et ekstraordinært plus ved Alta Villa, foruden værtinden selv og beliggenheden er, at der kun er tre værelser, med mulighed for at leje hele huset. Dette skaber ikke bare en intimitet og en følelse af hjemlighed, men også en rolig og harmonisk atmosfære - lige præcis dét som vi så ofte søger i hverdagens travlhed.

Vi blev forelskede

Jeg bad Consuelo fortælle mig, hvorfor de havnede netop her, selv om jeg nemt kan forstå hvorfor. Det er nok bare at se ud over landskabet og tage en dyb indånding for at forstå, at stedet er balsam for sjælen. "Min partner og jeg forelskede os i det gamle landhus, der blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet, på grund af den fantastiske beliggenhed omgivet af vingårde", begyndte hun. "Udsigten og roen inspirerede os til at omdanne huset til et charmerende bed & breakfast, og vores valg skulle vise sig at være perfekt, da området havnede på UNESCOs verdensarvsliste i 2014".

Lever efter "GoGreen-filosofien"

Da vi skulle indrette huset, fortsætter Consuelo, blev vi inspireret af den såkaldte GoGreen filosofi, ikke bare hvad angår selve huset og renoveringen, men også i vores levevis, og når det kommer til respekten for naturen. Det er en stemning der smitter positivt af på gæsterne, så de kan slappe af i ro og mag, langt fra stress og jag, og af samme grund, fortsætter hun, er Alta Villa et sted for voksne par eller familier med større teenagebørn. Det forstår jeg godt, da de få værelser giver en større intimitet, og jeg syntes kun det er dejligt, at der er steder, som af tilpasset det voksne publikum, og frem for alt dig, som virkelig vil kunne slappe af.

I just love "infinitypools"

Jeg bliver som altid glad over, at de har valgt at udnytte stedets beliggenhed og bygget en infinitypool. Der er næsten intet bedre, hvis du spørger mig, end at hænge på poolkanten, en varm sommerdag og nyde de smukke bølgende bakker, ved solopgang eller -nedgang- jo det skulle måske lige være med et glas hvidvin i hånden, meget gerne med bobler fra nabobyen Asti. Ved poolen er der solstole og parasoller, så du kan slappe helt af, - altså præcist sådan som det skal være. Om eftermiddagen serveres der te og kaffe til dem der har lyst, og om aftenen kan du bestille drikkevarer med snacks.

Et sted ikke kun for sjælen

Piemonte er ikke kun et sted for sjælen, men også et sted, der vil glæde dine smagsløg. Lokale produkter og traditionelle specialiteter vil give dig minder for livet, for ikke at tale om alle de fremragende vine, som regionen byder på. Så sørg for at få afprøvet retter, som du aldrig har prøvet før, og lad dig overraske. Hvis du ikke vil ind til Asti, hvor du finder et godt udbud af spisesteder, kan du vælge nogle af de små byer i nærheden. Vigliano d'Asti har hverken bvar eller restaurant, men dog et posthus, men i Tiglione er der et par barer og restauranter. Også i Montegrosso Asti, der ligger omkring 5 km væk, finder du et lille udvalg af spisesteder. Men da Alta Villa, som tidligere nævnt har en god strategisk beliggenhed, har du kun ca. 10 km til Asti og ca 25 km til Alba, og der finder du flere rigtig gode restauranter at vælge imellem... og gode shoppingmuligheder.

Andre steder som du ikke bør misse er Barolo, der ligger ca. 40 minutter væk med bil, Grinzano Cavour, som ligger ca. 30 minutter væk samt området rundt om Neive. Jeg vil også meget gerne anbefale dig at tage en tur på Strada Romantica delle Langhe e del Roero, som ligger ca. 38 km syd for dig. Hvis du giver besked dagen inden, kan du købe en picnickurv på Alta Villa, og ønsker du at se dine omgiveser på to hjul, er der lånecykler på stedet (alt efter tilgængelighed).

Godt at vide om Alta Villa The Countryhouse

Alta Villa Countryhouse er et voksen sted, hvilket betyder, at børn under 12 år ikke kan bo her. At der kun findes tre værelser på Alta Villa bidrager helt sikkert til den dejlige atmosfære og den intime følelse. Ejeren Consuelo bor i huset, i stueplan og hvis du lejer alle tre værelser får du adgand til den private pool og samtidigt har du al service og komfort som daglig rengøring, skift af sengelinned osv. Og hvis du lejer alle værelserne, kan du benytte køkkenet i stueplan. Dette skal dog efterlades rengjort efter brug, da Consuelo benytter køkkenet, når hun laver morgenmad.

Poolhåndklæder er tilgængelige og der er vaskemulighed mod afgift. Hvis du er interesseret i madlavningskurser, vinsmagning, trøffeljagt, guidede ture m.m. så spørg værtsparret og de vil hjælpe dig tilrette. 

Evt. lokal turistskat betales på stedet. Lejer du hele huset er der et depositum på € 500 og slutrengøring betalas på stedet € 60. Slutrengøring per rum betalas på stedet € 20. Vaskemaskine og tørretumbler er til rådighed mod et gebyr. Du kan låne en cykel uden ekstra omkostning, men efter tilgængelighed. Som gæst får du en velkomstdrink, når du ankommer. Husets vin Barbera d'Asti superiore kan fås på forespørgsel. 

For at afrunde vil jeg sige, at jeg er overbevidst om, at du vil nyde dit ophold på Alta Villa The Countryhouse sammen med Consuelo, der i øvrigt er en person, som imponerer mig. Foruden hendes gæstfrihed og den passion hun lægger for dagen, er hendes engelske efter min vurdering helt perfekt, ja jeg kunne faktisk ikke høre nogen fejl overhovedet. Hun fortalte mig, at hun også taler flydende fransk og tysk, da hun ikke bare er opvokset i England og Frankrig men også har boet 24 år i Tyskland.

Læs mere om Alta Villa The Countryhouse

Hideaways' kategori

10,0 Vores gæsters
bedømmelse
57 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med indkøbsmuligheder, Vigliano d'Asti - ca 2,7 km
 • Gastronomiske oplevelser i Alba - ca 25 km
 • Golfbane ved Casale Monferrato - ca 48 km
 • Kultur og spumante i Asti - ca 10 km
 • Vandlandet Cupolelido - ca 54 km
 • Shopping i Serravalle outlets - ca 62 km
 • Storbyspuls i Torino - ca 61 km
 • Torinos lufthavn - ca 80 km
 • Milano Malpensas lufthavn - ca 117 km
 • Milano Linates lufthavn - ca 132 km

Værelser

Der er kun tre værelser på Alta Villa og ikke to værelser ligner hinanden. Indretningen er enkel men smagfuld, og den hyggelige atmosfære har de alle til fælles. Som sagt du kan leje alle tre værelser og på den måde få privat pool. Værelser ligger en trappe op.  I stueplan er der fitnessrum og badeværelse samt vaskeri.

Dobbeltværelse (Bordeaux) har en elegant indretning og fra din balkon har du en smuk udsigt over Monferrato.

Dobbeltværelse (Salvia) byder på en afslappende atmosfære og også dette værelse har balkon og en unik udsigt.

Suite (Pearl) har den bedste udsigt fra tre sider og har blandt andet udsigt over infinitypoolen. Her er et lille hjørne med Nespresso-maskine og mulighed for at lave enkle måltider (2 kogeplader, microbølgeovn og et lille køleskab).

Alle tre værelser giver dig adgang til samtlige værelser, pool samt køkken

Faciliteterne er:

 • Aircondition
 • TV
 • Safetybox
 • Minibar
 • Badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer og badekåbe
 • Suiten har Nespresso-maskine
 • Gratis internet i fællesområderne
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Alta Villa The Countryhouse:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Ramello, 26
14040 Vigliano d’Asti

Koordinater

Latitude: 44.8405
Longitude: 8.2208

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Piemonte
 • Nærmeste lufthavn: 118 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Piemonte
 • Nærmeste lufthavn: 105 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Ligurien, Imperia
 • Nærmeste lufthavn: 92 km
 • Afstand til havet: ca. 4 km
 • Pool