Visse hoteller smager lidt bedre end andre. Hotel Corte Gondina går lige ind på min liste over hoteller, jeg vil kalde smørhuller. Tænk dig en gammel villa, som er blevet renoveret til et smagfuldt og personligt boutique-hotel, som ligger i en hyggelig vinby med restauranter med mere rundt om hjørnet - samtidig med, at du har adgang til en skøn pool til de varme sommerdage. Desuden sætter vi prikken over i’et med spa og gratis vinsmagning!

Marcus Stoltz
Besøgt af
Marcus Stoltz

Landevejen op til La Morra vidner om Piemontes storhed, når det kommer til vin. Farvestrålende vinmarker som bølger i alle retninger, og følger vejen op til den lille by, gør det til en sand fornøjelse at køre ad denne vej. Og jo, jeg stopper da lidt undervejs for at fotografere udsigten, alt imens en vinbonde kører forbi med sin traktor og vinker glad til mig og ryster på hovedet…

Ja, ja, for ham er udsigten jo dagligdag. Jeg ruller videre ind til centrum, og finder let frem til Hotel Corte Gondina, hvis parkeringsplads ligger bagved hotellet, hvor man skal køre igennem en port og derefter kan parkere sin bil sikkert og godt. Ejeren Bruno tager imod og hilser mig velkommen. Den personlige og familiære atmosfære gennemsyrer hotellet, og det skyldes blandt andet, at det er en gammel piemontesisk villa, som man med forsigtighed har renoveret og bygget om til det lille hotel, det er i dag.

En oase midt i byen

Vi slår os ned i haven, og jeg bliver fascineret af den ro, der hersker, selvom La Morras lille centrum ligger lige rundt om hjørnet. En velplaceret pool med moderne solstole og parasoller harmonerer med den velpassede have. Bruno og hans hustru Elena står selv for den daglige drift, og jeg mærker på deres stolthed og nærvær, at de sætter en ære i at deres gæster skal trives og føle sig hjemme. Bruno og Elena giver hjertens gerne tips og råd om alt fra restauranter til vingårde, som du kan besøge under din ferie.

Vi byder dig på vinsmagning

Bruno er fascineret, da jeg fortæller om konceptet bag Hideaways, og vi kommer frem til, at vi gerne vil give dig en ekstra oplevelse som gæst. Derfor får du som Hideaways-gæst på Hotel Corte Gondina en gratis vinsmagning på en vingård i nærområdet, eller i en vinkælder i byen, hvis du foretrækker det. Dette koordinerer du under dit ophold, og næsten alle steder vil der selvfølgelig være mulighed for at købe nogle gode flasker med hjem.

SPA og fælles selskabslokaler

I forbindelse med receptionen vil du finde et hyggeligt lille selskabslokale, hvor du kan sidde og planlægge dagens udflugter. Her er også en bar, og i forlængelse af denne ligger hotellets gode morgenmadsrestaurant, der serverer en veltilberedt morgenmad med alt fra traditionelle, italienske, søde sager til friskbagt brød og velsmagende pålæg. Skulle du få brug for mere plads, anbefaler jeg, at du tager et kig ned i den gamle vinkælder, som er blevet renoveret til en stemningsfuld lounge.

Slå dig gerne ned her og rund aftenen af med et godt glas vin. Så afsluttes dagen på den rigtige måde. En dejlig nyhed på Hotel Corte Gondina er deres nye, friske spa. Her får du alle muligheder for afslapning og spa’et bookes eksklusivt for to personer i to timer ad gangen. Du og din bedre halvdel får eksklusiv adgang til både sauna, boblebad og behandlinger (bookes og betales på stedet). Så hvorfor ikke krydre opholdet med nogle afslappende timer i spa’et på tomandshånd?

Læs mere om Boutique Hotel Corte Gondina

Officiel kategori

Hideaways' kategori

341 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med indkøb og restauranter, La Morra - ca. 250 m
 • Nærmeste golfbane ved Cherasco - ca. 5 km
 • Gastronomiske oplevelser i Alba - ca. 11 km
 • Storbypuls i Torino - ca. 51 km
 • Vandlandet Cupolelida - ca. 21 km
 • Torino Lufthavn - ca. 99 km
 • Milano Malpensa Lufthavn - ca. 196 km

Værelser

En trappe op fra receptionen finder vi majoriteten af de 14 værelser, som er inddelt i tre forskellige kategorier, hvoraf størstedelen udgøres af classic-værelser. Enkelte værelser ligger på stueplan i en sidebygning med eget udeareal. Bruno forklarer, at da man har valgt ikke at ændre alt for meget i den oprindelige villas planløsning, har værelserne forskellige størrelser. Fælles for alle værelser er dog den varme og indbydende atmosfære, som understreges af smagfulde møbler i skønne farvenuancer. Værelserne er rummelige og er i størrelsesordenen 17-25 kvm. Alle er udstyret med balkon eller udeareal. Derudover har værelserne senge i god kvalitet, aircondition, gratis WiFi, satellit-TV samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Boutique Hotel Corte Gondina:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Roma, 100
12064 La Morra

Koordinater

Latitude: 44.6361
Longitude: 7.9316

Boutique Hotel Corte Gondina er ikke tilgængelig i øjeblikket

Boutique Hotel Corte Gondina er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Piemonte
 • Nærmeste lufthavn: 93 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Piemonte, Alba
 • Nærmeste lufthavn: 110 km
 • Afstand til havet: ca. 75 km
 • Pool
Italien, Piemonte
 • Nærmeste lufthavn: 102 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi