Når jeg befinder mig i Piemonte, hvilket hænder ganske ofte, forsøger jeg altid at tilbringe en dag i den lille by Alba, som ligger i provinsen Cuneo. Alba er et navn, som man ofte støder på, hvilket til dels skyldes de gode vine som produceres i området. Den byen er også kendt for sine ferskener og trøfler, hvilket du ikke kan undgå at bemærke, når du slentrer rundt i byens hyggelige gader. Og der er her, lige i udkanten, at du finder det dejlige Hotel Langhe. 

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Blot et par kilometer udenfor centrum, og med et grønt landskab som nærmeste nabo, dukker det op... Hotel Langhe, og det var netop det jeg faldt for, det vil sige den rolige beliggenhed i nærheden af en hyggelig by sm Alba. 

Et hotel med god service

Personligt sætter jeg stor pris på mindre hoteller, for jeg synes, at de bliver mere personlige, og at servicen bliver bedre, præcis som jeg oplever det her på Hotel Langhe. Her er det nemlig det dejlige personale, som også er ejerne selv, der sørger for, at du får så god en ferie som overhovedet muligt. Og det er jo netop sådan, at det skal være på en ferie... - så godt som muligt, altså. Hotellet har ikke deres egen restaurant, men til frokost og middag har du mulighed for, at købe drikkevarer samt lettere måltider som salat, pølse, skinke og ost, som du kan nyde ved poolen eller i haven, og det synes jeg helt klart er en god service.

Fin indretning og en dejlig have

Vi begynder indendøre, og her har ejerne stået for indretningen med et særligt personligt touch. Det er ikke til at se, at hotellet tidligere var en restaurant, men det hænder, at der er gæster som vælger stedet i håb om, at den velrenommerede restaurant La Capannina, stadig eksisterer. Foruden lobbyen, er der en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres varieret morgenmad, og hvis vejret tillader det, kan du nyde dagens første måltid under åben himmel. 

Der hører også en have til hotellet, og det er her du finder den lille pool. Den er ikke så stor, men rækker alligevel til et køligt dyp på de varmeste sommerdage. Ved poolen er der også solsenge og parasoller, hvor du kan slappe af. Om aftenen, når mørket falder på, tændes lamperne, og det skaber en hel særlig atmosfære og et perfekt sted til en hyggelig stund med en god drink i hånden, efter en begivenhedsrig dag i den smukke vinregion. 

Der er meget at se og gøre

Piemonte er en region, som jeg aldrig bliver træt af, og hvor der er rigtig meget at se og opleve. Naturen er bedårende med grønne bakker, hvor vinstokkene står tæt, og hvor hasselnøddetræerne står i perfekte klynger, en virkelig fryd for øjet. Den nærmeste by er Alba, en hyggelig lille by med et pittoresk centrum, hvor du har et godt udvalg af restauranter, cafféer og butikker. Til begyndelsen af Albas historiske centrum er der ca. 1½ km, og du kan enten benytte din egen bil eller låne en af hotellets cykler (efter tilgængelighed). Rundt om dig og i behagelig køreafstand, er der flere spændende steder du kan besøge, som f.eks. Barolo, Grinzano Cavour, Bra og Asti. Men det bedste ved Piemonte, hvis du spørger mig, er de smukke omgivelser, og jeg elsker en dag på må og få, hvor jeg kan besøge nye steder, spise en god frokost - helst oppe i højderne, hvorfra jeg kan se ud over det magiske landskab. 

Godt at vide om Hotel Langhe

Hotellet ligger i et roligt område syd for byenog nær et boligområde. Eventuel turistskat skal betales på stedet. Hotellet har et lille motionsrum med et par maskiner, hvis du har lyst til at svede lidt ekstra. Har du specielle ønsker vedr. morgenmaden, så som eventuelle allergier, så sig til i receptionen, for så tager de hånd om det. Er du interesseret i at besøge nogle af områdets vinproducenter, så forhør dig i receptionen. Der er også mulighed for, på forespørgsel og mod tillæg, at kører frem og tilbage til centrum med en shuttlebus. 

Læs mere om Hotel Langhe

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,0 Vores gæsters
bedømmelse
488 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med indkøb og restauranter, Alba - ca 2 km
 • Strada Romantica delle Langhe - ca 12 km
 • Kendte Barolo - ca 14 km
 • Storbypuls i Torino - ca 60 km
 • Vandland Parco Acquatico Atlantis - ca 70 km
 • Den liguriske kyst i Savona - ca 80 km
 • Shopping i Serravalle outlets - ca 82 km
 • Torinos lufthavn - ca 76 km
 • Milano Malpensa lufthavn - ca 138 km

Værelser

Der findes blot 25 værelser i forskellige kategorier på Hotel Langhe. Værelserne er er smagfuldt indrettet med fine detaljer. Dobbeltværelse (comfort) er ca. 20 m2 og ligger på første eller anden etage, hvorfor nogle værelser kan være loftværelser med skrå vægge og tagvindue. Dobbeltværelse (superior) er ca. 24 m2 og placeret på alle etager, hvorfor der også i denne værelseskategori er loftværelser. Her findes også dobbeltværelse (superior) med en lille have, hvor du har et bord og to stole. Dette kan ikke garanteres hjemmefra, men du kan selvfølgelig sende et ønske til Hotel Langhe under bestilling af opholdet. Juniorsuite på ca. 40 m2 er placeret på første eller anden etage og har privat udeareal. 

Enkeltsenge forkommer.

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Wi-Fi
 • Sat-TV
 • Minibar
 • Dvd-afspiller
 • Safetybox
 • Badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Langhe:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada Profonda, 21 Borgo Moretta
12051 Alba

Koordinater

Latitude: 44.6865
Longitude: 8.0379

Hotel Langhe er ikke tilgængelig i øjeblikket

Hotel Langhe er ikke en del af programmet hos Hideaways i øjeblikket.

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.