Det hele begyndte, da Silvia med mand og barn i 2016 besluttede sig for at købe den ubeboelige kirkebygning, som lå skråt overfor deres restaurant, Tantì. De bevarede alt, hvad der skulle til for at bibeholde den oprindelige charme, og de formåede at bevare det autentiske. Slutresultatet var ni smukke og komfortable lejligheder, men prikken over i'et er beliggenheden!

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Da jeg bad Silvia fortælle mig, hvordan det hele startede, var hendes første sætning: vores historie er en smule mærkelig. Og det er klart, at hvis du beslutter at købe en kirkebygning i det centrale Nizza Monferrato, kan det virke lidt mærkeligt. Men én ting er i hvert fald sikkert, Silvia og kompagni har gjort et stort stykke arbejde med det gamle 1700-tals hus og også indrettet det med både komfort og smag. Her møder det gamle det moderne på den bedste måde.

San Siro kirken

Før La Canonica Resort kom til, var dette altså en gammel kirkebygning fra 1700-tallet, der hørte til San Siro, og i 1793 blev her født en mand ved navn Bartolomeo Bona. Han var ikke blot en politiker, minister og senator i Regno di Sardegna, men elskede også kunst, videnskab og arkitektur. Du vil helt sikkert støde på hans navn, når du slentre rundt i byen, da han både har en gade opkaldt efter ham, og en statue placeret på Piazza Guglielmo Marconi. I 1800-tallet blev bygningen hjem for katolske præster ... og i dag altså en yderst charmerende feriebolig for dig og mig.

Hårdt arbejde og smagfuld indretning

At Silvia og hendes familie har gjort en stor indsats for at genoprette og genoplive denne smukke bygning, der blev forladt for over fyrre år siden, er man ikke i tvivl om. Da det er en gammelt bygning, er lejlighederne ikke helt ens, men det er en del af charmen, hvis du spørger mig. Alle syv lejligheder, med forskellige navne og hver sin personlige stil, har et veludstyret køkken, så du kan forberede dine egne måltider, hvis du en dag har lyst til dette. Længes du efter traditionelle retter fra Piemonte akkompagneret af gode lokale vine, kan du spadsere over til familiens restaurant, Tanni. Du kan spise på terrassen, hvorfra man har udsigt over gården og San Siro kirken eller i vinkælderen ... ja, du kan endda få take-away, så du kan slappe af med de gode sager i din lejlighed.

Du bor midt i den gamle by

Udover det behagelige miljø har La Canonica Resort en fremragende beliggenhed, som fremfor alt passer til dig, der ønsker at bo centralt, tæt på byens fine tilbud. Udover at du har familie restaurant et stenkast væk, har du inden for gåafstand mange barer og spisesteder at vælge imellem. Ligesom tobakshandel, bager, bank, apotek, supermarked og butikker af forskellig art. Ikke langt fra boligen er et Mercatino dell Antiquariato (loppemarked) og en offentlig udendørs swimmingpool.

Derfor skal du vælge La Canonica Resort

 • Det charmerende interiør
 • ... og det smukke og historiske atmosfære
 • Beliggenhed nær alt hvad du behøver
 • Mulighed for selvforplejning
 • Den venlige værtsfamilie

Godt at vide om La Canonica Resort

Informer om forventede ankomsttidspunkt. På stedet lægges et depositum på € 150, som derefter returneres efter inspektion af lejligheden. Sengelinned og håndklæder er inkluderet, samt el, gas og vand. Eventuel lokal turistskat betales i receptionen. La Canonica Resort har ingen privat parkering, men du kan parkere på gaden og på de offentlige gader, der er i nærheden. Vaskeriservice til rådighed.

Læs mere om La Canonica Resort

Hideaways' kategori

10,0 Vores gæsters
bedømmelse
5 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by med restauranter, Nizza Monferrato - ca. 0 m
 • Gastronomiske oplevelser i Alba - omkring 40 km
 • Vidunderlige Asti - omkring 25 km
 • Berømte Barolo med de berømte vine - omkring 52 km
 • Hyggelig Grinzano Cavour - omkring 47 km
 • Nærmeste golfbane ved Cherasco - omkring 58 km
 • Bystemning i Turin - omkring 87 km
 • Shopping i Serravalle outlets - omkring 58 km
 • Turin lufthavn - omkring 117 km
 • Milan Malpensa Lufthavn - omkring 151 km
 • Bergamo lufthavn - omkring 198 km

Værelser

Der er kun ni lejligheder på La Canonica Resort, hvilket er rart, da miljøet så bliver mere intimt og stemningen roligere. Indretningen er rustik på en charmerende måde, alle er forskellige og nogle med blotlagte stenvægge og bjælker. De har alle ortopædiske madrasser for ekstra komfort. Alle lejlighedsnavne henviser til kirken.

Studiolejligheden Chierichetto er ca. 20 m² og kan rumme op til 2 personer. Lejligheden ligger på første sal med en privat balkon. Der er et familieværelse med spiseplads og en sovesofa og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. På samme niveau er badeværelset samt et skab. Denne lejlighed har synlige loftmalerier. Navnet refererer til alterdrengen, som hjalp præsterne under deres prædikener.

Studiolejlighed Diacono er cirka 24 m² og kan rumme op til 2 personer. Lejligheden ligger i stueetagen med privat have. Der er et familieværelse med spiseplads og en sovesofa med queen size-seng og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. På samme niveau er badeværelset samt et skab. Denne lejlighed har smuk krystallysekrone i Maria Vittoria stil. Navnet kommer fra degnen, der var mindre vigtige end præsten.

Studiolejligheden Arciprete er omkring 34m² og kan rumme op til 4 personer. Lejligheden ligger på anden sal og har en privat balkon. Der er et familieværelse med spiseplads og en sovesofa med queen size-seng og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. På dette niveau er også badeværelset. En trappe fører op til en hems hvor du har en king size seng og garderobe. Denne lejlighed har fritlagte stenmure. Navnet refererer til ærkebiskoppen.

Lejlighed med 1 soveværelse Sacrista er cirka 32 m² og kan rumme op til 2 personer. Lejligheden ligger i stueetagen og har en privat balkon. Der er et familieværelse med spiseplads og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. På samme niveau er et soveværelse med en king size seng og badeværelse samt en garderobe. I denne lejlighed, som er i en mere moderne stil, er farverne grå og mørkerøde. Navnet refererer til sakristiet.

Lejlighed med 1 soveværelse Perpetua er omkring 40 m² og kan rumme op til 4 personer. Lejligheden ligger i stueetagen og har en privat balkon og terrasse (på den nederste del af taget). Der er et familieværelse med spiseplads og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr og sovesofa. En trappe fører op til et soveværelse med en queen size seng (kan være to enkeltsenge), badeværelse samt garderobe. Fra soveværelset går du op til terrassen. I denne lejlighed, i en mere moderne stil, er farverne grå og mørkerøde. Navnet refererer til evigheden.

Lejlighed med 1 soveværelse Prevosto er cirka 41 m² og kan rumme op til 6 personer. Lejligheden ligger på første sal og har egen balkon. Der er et familieværelse med spiseplads og en sovesofa og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. En trappe fører op er et soveværelse med en queen size seng (kan være to enkeltsenge), badeværelse samt garderobe. I denne lejlighed sætter gammelt materiale sit mærke. Navnet kommer fra det latinske ord praepositus, som betyder provst.

Lejlighed med 2 soveværelser Vescovo er cirka 50 m² og kan rumme op til 5 personer. Lejligheden ligger på anden sal og har en privat balkon. Der er et familieværelse med spiseplads og en sovesofa og et tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. På samme niveau er der to soveværelser, et med en queen size seng (kan være to enkeltsenge), to badeværelser samt garderobe. Denne lejlighed har synlige bjælker. Navnet refererer til biskoppen.

Lejlighed med 1 soveværelse Chagall ligger i anneks ca. 200 m. fra de andre lejligheder og har egen indgang og egen gårdhave/have. Der er stue med spiseplads og tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødtrister, kaffemaskine (kapsler), køkkenudstyr og sovesofa. Badeværelse. Da en gardarobe adskiller soveværelset fra resten af lejligheden, og der ikke er en dør imellem, så anser vi egentlig denne lejlighed som en studiolejlighed. 

Lejlighed med 1 soveværelse Gaugin ligger i anneks ca. 200 m. fra de andre lejligheder og har egen indgang og egen gårdhave/have. Lejligheden har et soveværelse, badeværelse, en stue med sovesofa, spiseplads og tekøkken med komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikro, brødrister, kaffemaskine (kapsler) og køkkenudstyr. Soveværelset vender mod haven.

Faciliteter:

 • Wi-Fi-adgang
 • Fladskærms-tv, hvoraf den ene er med SKY kanaler
 • Tekøkken
 • Safetyboks
 • Privat badeværelse
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på La Canonica Resort:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Pio Corsi, 23
14049 Nizza Montferrato

Koordinater

Latitude: 44.7736
Longitude: 8.3557

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Piemonte
 • Nærmeste lufthavn: 120 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Ligurien
 • Nærmeste lufthavn: 58 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering
Italien, Piemonte, Montelupo Albese
 • Nærmeste lufthavn: 115 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi