Tak fordi I deltog i konkurrencen! Vinderen trækkes senest d. 11. april og får direkte besked.

 

Vind en rejse til Piemonte 

Bo på 4 af Hideaways' hoteller og kør rundt i en Tesla med fri kilometer!

Hvad kan du vinde?

Rejsen er for 2 personer med afrejse mandag d. 20. maj 2019 til mandag d. 27. maj 2019. Rejsen er inkl. fly t/r. til Milano, ophold og morgenmad på 4 af Hideaways' hoteller i Piemonte, en Tesla med fri kilometer i 8 dage, traditionelle, italienske måltider og vinsmagninger. Udover hovedpræmien er du med i lodtrækningen om 5 gavekort á kr. 1000 til Hideaways.

Dit program kommer til at se således ud: 

En repræsentant fra Tesla vil tage imod dig i lufthavnen og give en introduktion til bilen. Koordinering af aflevering aftales på afhentningsdagen.

Fra den 20/5-22/5 på Hotel L’Ostelliere Villa Sparina (Gavi)

Hotel L’Ostelliere Villa Sparina ligger omgivet af et smukt og bakket bjerglandskab - en oase langt væk fra hverdagens stress. Gården, som er fra 1700-tallet, byder på historisk charme og har bl.a. en hyggelig restaurant, som serverer lokale specialiteter, og to barer, hvor du kan bestille noget lækkert at drikke. Stedet producerer sine egne vine, og der er selvfølgelig også mulighed for at smage på den gode "drue" sammen med lidt snacks.

Læs mere om hotellet her


Fra den 22/5-25/5 på Albergo dell'Agenzia (Pollenzo)

Pragtfuldt, historisk og velkendt er tre passende ord for dette unikke hotel, som har begrebet "slow food" som koncept. At Albergo dell’Agenzia, med sin imponerende have, engang har været ejet af kongelige, er ikke svært at forstå. Udover den historiske atmosfære har hotellet en gourmetrestaurant, som også byder på et stort udvalg af prestigefyldte vine. En af dagene besøger du en historisk vinkælder i Le Langhe, hvor en vinsmagning venter dig. Derudover spiser du også en lækker frokost på et traditionelt osteria.

Læs mere om hotellet her


Fra den 25/5-26/5 på Relais Villa d’Amelia (Benevello) 

Dette stilrene og charmerende hotel fra 1800-tallet ligger i et af Piemontes mest elskede områder, nemlig i hjertet af Le Langhe. Her er du omgivet af smukke vinmarker og hasselnøddelunde. Hotellet har en  hyggelig bistro, hvor du kan nyde traditionelle retter, og en populær gourmetrestaurant, hvor klassiske opskrifter får en mere moderne tolkning. Alt dette er selvfølgelig kombineret med udsøgte vine. En af dagene får du mulighed for at prøve nogle af regionens mest kendte produkter, som fx ost, honning og chokolade. Som prikken over i'et kan du nyde en middag om aftenen. 

Læs mere om hotellet her


Fra den 26/5-27/5 på Grand Hotel Dino (Baveno)

I den lille by Baveno, ved den fantastiske sø Lago Maggiore, finder du Grand Hotel Dino. Selvom der er mange værelser på hotellet, er servicen og atmosfæren i top. Der er flere restauranter og barer at vælge imellem samt terrasse med panoramaudsigt. Udover en herlig udendørspool er der også en lille wellnessafdeling. Om aftenen venter der dig en middag for at afslutte en begivenhedsrig uge.

Læs mere om hotellet herVinderen får direkte besked og vil blive offentliggjort på Teslas hjemmeside. Tesla er arrangør af konkurrencen, og du kan læse om betingelser for at deltage på Teslas hjemmeside. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter 31. marts 2019 kl. 23:59.

>> Læs mere om  rejser til Piemonte med Hideaways

>> Se alle rejsemål i Italien