Hotelanmeldelser af Relais Villa del Borgo

Læs personlige anmeldelser af Relais Villa del Borgo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Villa del Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Bedømmelse af Relais Villa del Borgo

10,0

Fantastiske Relais Villa del Borgo

Store moderniserede værelser med kun 7 værelser i et tidligere kloster med meget personlig betjening og venlig og imødekommende atmosfære. Et helt igennem fantastisk sted som vi vender tilbage til.
10,0

Unik perle med hjertevarme og sjæl!!

10,0

Et magisk sted på jorden

Vi havde høje forventninger da vi parkerede bilen uden for Villa del Borgo, så der skulle helt sikkert noget til for at overgå vores forventninger. og allivevel faldt vi for dette lille paradis på jord. Alt var gennemtænkt og i perfekt tilstand. Smuk indretning, rent og pænt. Skønne senge, god morgenmad og fantastisk service. Vi kunne ikke være mere tilfredse og kommer helt sikkert tilbage!
10,0

Intet mindre end fantastisk!

Vi havde en helt fantastisk lang weekend på Relais Villa del Borgo i de skønneste omgivelser og med en vært, som var helt unik. Fra vi ankom til vi tjekkede ud, blev vi serviceret både på hotellet, men også i forhold til booking af restauranter, vinsmagninger og besøg i andre byer. Et ophold og sted, vi sent vil glemme og kan give vores varmeste anbefalinger til parweekender, tøseture og lignende for alle, som elsker luksus, service og et landskab ud over det sædvanlige.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 10,0 af 10
Baseret på 5 anmeldelser