Hotelanmeldelser af Relais Villa del Borgo

Læs personlige anmeldelser af Relais Villa del Borgo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Villa del Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Bedømmelse af Relais Villa del Borgo

9,5

9,8

Fantastisk hotel med vidunderligt personale.

Vi søgte et hotel lidt udover det sædvanlige, da vi skulle fejre vores 20-års bryllupsdag. Relais Villa del Borgo levede mere end op til forventningerne. Vores værelse var stort, luksuriøst og smagsfuldt indrettet. Vi havde en vidunderlig eftermiddag ved poolen.(med langstrakte udsigter) Morgenmaden var af meget høj kvalitet med både det traditionelle bagværk og pålæg. Sidst, men ikke mindst var personalet som tog hånd om os, meget venlige og opmærksomme. Højeste bedømmelse af Relais Villa del Borgo,- fandtes der seks stjerner, skulle de have det!
9,6

Fantastiske Relais Villa del Borgo

Store moderniserede værelser med kun 7 værelser i et tidligere kloster med meget personlig betjening og venlig og imødekommende atmosfære. Et helt igennem fantastisk sted som vi vender tilbage til.
9,8

Unik perle med hjertevarme og sjæl!!

9,8

Et magisk sted på jorden

Vi havde høje forventninger da vi parkerede bilen uden for Villa del Borgo, så der skulle helt sikkert noget til for at overgå vores forventninger. og allivevel faldt vi for dette lille paradis på jord. Alt var gennemtænkt og i perfekt tilstand. Smuk indretning, rent og pænt. Skønne senge, god morgenmad og fantastisk service. Vi kunne ikke være mere tilfredse og kommer helt sikkert tilbage!
10,0

Intet mindre end fantastisk!

Vi havde en helt fantastisk lang weekend på Relais Villa del Borgo i de skønneste omgivelser og med en vært, som var helt unik. Fra vi ankom til vi tjekkede ud, blev vi serviceret både på hotellet, men også i forhold til booking af restauranter, vinsmagninger og besøg i andre byer. Et ophold og sted, vi sent vil glemme og kan give vores varmeste anbefalinger til parweekender, tøseture og lignende for alle, som elsker luksus, service og et landskab ud over det sædvanlige.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,8 af 10
Baseret på 7 anmeldelser