Hotelanmeldelser af Palazzo Navona Hotel

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Navona Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Navona Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,3

Trendy boutique-hotel med den bedste placering i Rom

En helt nyistandsat bygning 30 sekunder fra Piazza Navona huser et lille boutique hotel med det mest moderne design, som kun italienere mestrer. Værelserne er lidt små. Personalet er professionelt, servicemindede og venlige, og der er en hjemlig og hyggelig stemning på hotellet. Morgenbuffeten er delikat og lækker. Tagterrassen med den sofistikerede bar sætter prikken over i´et om aftenen. Man kan ikke bo mere centralt i Rom, og det er altafgørende for et ophold i Rom, hvor man helst skal hjem på hotellet i middagsheden.
8,0

10,0

Superfint hotel

Vi fik en meget positiv oplevelse hvad hotellet angår og servicen. Hotellet ligger lige i smørhullet af ROM. Vi vil absolut benytte os af jeres rejsebureau en anden gang. Tak for en god oplevelse. Inge-Lise Sørensen

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,1 af 10
Baseret på 3 anmeldelser