Hotelanmeldelser af Residenza di Ripetta

Læs personlige anmeldelser af Residenza di Ripetta som ligger i Rom. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza di Ripetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6,7

Rom er livet

6,6

Lidt for dyrt

Hotellet levede ikke helt op til forventningerne. Værelset var udemærket, men lidt slidt og med udsigt til en mur på den anden side. Vi var blevet ringet op inden rejsen og blev fortalt at tagterrassen ikke var åben pga for lidt gæster, men at den charmerende gårdhave var åben. Det var den desværre ikke...den var under renovering. Den åbnede først sent om lørdagen, så vi nåede kun at spise morgenmad én gang i gårdhaven. Ærgerligt...Umiddelbart synes vi at værelset var meget dyrt i forhold, hvad vi fik. Når man betaler den pris pr. overnatning, så skal standarden være lidt højere...Rom er heldigvis en fantastisk by og der var masser at se og opleve!
Svar fra Hideaways
Kære Christina Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Residenza di Ripetta. Jeg er glad for at høre, at I havde nogle dejlige dage i Rom, og jeg giver dig helt ret i, at Rom er en fantastisk by med masser af seværdigheder og gode restauranter : ) Jeg beklager, at hotellet også havde valgt at lukket gårdhaven under jeres besøg. Hotellet havde desværre kun kontaktet os i forbindelse med tagterrassen, så det beklager jeg selvfølgelig meget. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkomne en anden god gang, og så kontakt os endelig undervejs, hvis I oplever mangler på jeres rejse. Mange hilsner, Amalie
8,6

Central beliggenhed i rolige omgivelser

Hotellet ligger tæt på Piazza del Popolo og 5 min. gang fra nærmester metro station, Flaminio. Det koster 15,5 € med tog og metro fra lufthavnen til hotellet. Med taxa koster det 50 €. Derfor, med 3 personer ville prisen være tæt på det samme. Hotellet ligger meget centralt med gangafstand til alle de sædvanlige turiststeder. Der er ca 30 min. gang til Colosseum, der ligger længst fra hotellet. Adgangen til hotellet er forholdsvis små og rolige gader. Vores værelse havde adgang fra en gård midt i hotellet. Fuldstændig roligt om natten. Vi vil afgjort overveje samme hotel, hvis vi igen tog til Rom.
8,0

9,1

En stille oase midt i Rom

Hotellet ligger centralt placeret i gåafstand til mange af Roms seværdigheder, men man mærker ikke byens støj. Dejlig grøn gårdhave, hvor den dejlige morgenbuffet indtages. Fin rengøring på værelset og generelt højt serviceniveau. Dog en skuffelse, at tagterrassen ikke var i brug om aftenen, som vist på hotellets hjemmeside. Ligeledes skal man også være opmærksom på, at værelserne på billederne ikke i alle tilfælde helt svarer til virkeligheden.
Svar fra Hideaways
Kære Einer Mange tak for din anmeldelse, og hvor er jeg glad for at høre, at I havde nogle gode dage i Rom. Tak for anbefalingerne af GetYourGuide samt restauranten La Buca di Ripetta, som jeg er sikker på, at mange vil få glæde af : ) Jeg beklager, hvis du oplevede, at værelsesbillederne på vores hjemmeside ikke i alle tilfælde svarede helt til virkeligheden. Vi skriver at værelsesbilleder er eksempler, og indretning samt størrelse kan variere inden for samme værelsestype, men selvfølgelig skal vores gæster endelig kontakte os undervejs, hvis der er mangler eller uregelmæssigheder i forhold til bestillingen - vi sidder klar til at assistere undervejs. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen, næste gang rejselysten melder sig. Mange hilsner, Amalie
7,7

I hjertet af Rom...

Gammelt hotel der er meget indbydende. Der er dog mangler i form af manglende barservice, tagterrassen er noget der har været og værelserne kunne godt trænge til en opmuntring...i det hele taget ser det ud til at hotellet engang var livligt man har tabt pusten. Men mægtig fint personale der er meget venlige og tjenstivrige
6,7

Ikke så godt som ventet

Beliggenheden er jo fin! Værelset var stort (superior), sengen god men stuen og møblering indbød ikke til ophold. Morgenmaden var ok bortset fra juicen, personalet var for det meste uengageret. Vi kunne ikke købe vin til at tage med op på tagterrassen. Meget ufleksibelt og ikke særligt imødekommende. Nellie og Jes
8,3

Dejligt hotel med god beliggenhed

Dejlige værelser, vi blev opgraderet til en mini-suite. Venligt og hjælpsomt personale. Nær det meste.
6,0

God beliggenhed men slidt hotel

Residenza di Ripetta har en super beliggenhed i forhold til shopping og sigthseeing i Rom. Men hotellet er noget slidt. Der trænger i den grad til at blive malet og frisket op på værelser og i restauranterne. Alene af den grund kan der ikke blive tale om mere end 2 stjerner. Det lever derfor ikke op til de stjerner hotellet er tildelt andersted. Det er beliggenheden i den hyggelige del af Via Ripetta som giver de 3 stjerner.
8,3

Fint ophold

7,3

8,0

Fredfyldt oase midt i byen

Hotellet ligger perfekt i forhold til de forskellige seværdigheder, som alle kan nås til fods på rielig tid. Dejlig morgenbuffet som også kan nydes i den skønne gårdhave, såfremt vejret tillader det.
Anbefaling til kommende gæster
Lige overfor hotellet ligger en skøn restaurant, hvor også de lokale romere kommer. Pragtfuld mad og vin til rimelige priser. God ide lige at stikke hovedet ind og bestille bord.
Svar fra Hideaways
Kære Anne. Mange tak for din hilsen, og skønt at I har nydt at være gæster i Rom og ikke mindst på Res. di Ripetta. Jeg ville sådan have ønsket, at du havde kontaktet os med det samme, for det er lige præcis i disse situationer, at vi kan være behjælpelige, hvis et værelse ikke lever op til forventningerne - så husk det til næste gang, at det er en af fordelene ved at bestille igennem et rejsebureau: ) Mange hilsner Marie
10,0

Fuldt tilfreds

Vi havde booket et classic værelse, men blev formentlig opgraderet til en suite. Morgenmad og betjening upåklagelig.
9,0

Super hotel i Rom til prisen

Godt sted, centralt beliggende, godt værelse og hjælpsomt personale. Morgenmadsbuffet over normal standard i Rom.
Anbefaling til kommende gæster
Gå ikke glip af restaurant "La Buca di Ripetta" overfor hotellet. Prøv deres dessert "pistachio semi-freddo med passion sirup" - smager himmelsk, ligesom deres oste pasta med sort peber.
9,3

Dejligt hotel i Rom

Hotellet er centralt beliggende, så man kan nå de fleste af Roms seværdigheder til fods. Værelset var fremragende, stort og med dejlige senge og roligt beliggende. Der herskede en god atmosfære på hotellet og morgenmaden var god og udvalget rigeligt. Det var især herligt at spise morgenmaden i gårdhaven. Vi nød vores ophold i Rom i fulde drag.
8,3

Perfekt beliggenhed i Rom

8,0

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,0 af 10
Baseret på 17 anmeldelser