Hotelanmeldelser af Borgo degli Ulivi Residence Sardinia

Læs personlige anmeldelser af Borgo degli Ulivi Residence Sardinia som ligger på Sardinien. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo degli Ulivi Residence Sardinia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Skønt ferielejlighed

8,3

Rigtig godt

Jeg syntes det var et dejligt sted, når vi nu ønskede os en lille lejlighed, hvor vi også kunne lave lidt mad indimellem og hænge ud på terrassen. De var super søde, og der var god service hele vejen rundt. Den femte stjerne forsvandt den sidste aften, da vi opdagede en kæmpe mus, der havde forvildet sig ind i vores lejlighed. Det ødelagde ikke vore ferie eller oplevelse, men gik fra perfekt til meget tilfreds. Men måske I lige kan give dem besked om musen!
Svar fra Hideaways
Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Borgo degli Ulivi Residence. Det var dejligt at høre i var tilfredse med stedet. Ja det hænder at der forvilder sig smådyr ind blandt os mennesker, specielt på de steder der ligger landligt eller ude i naturen. Med venlig hilsen Marie Produktansvarlig
9,7

Fine lejligheder og en dejlig ø

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,3 af 10
Baseret på 3 anmeldelser