Den forrevne klippekyst på det nordvestlige Sardinien gemmer på mange hemmeligheder, og mens jeg kører gennem den smukke, lidt golde og uspolerede natur, som øen byder på, begynder jeg allerede at glæde mig til dagens første besøg, for det er ikke et hvilket som helst hotel. Dagens hideaway hedder Hotel Marinedda Thalasso & SPA, et forholdsvis nyt hotel, som jeg har hørt meget godt om, og som jeg ved har øens største SPA. Da jeg nærmer mig hotellet, dukker havet op frem for mig, og pludselig får jeg øje på den "klassiske" sten med hotellets navn i vejkanten, som agerer vejviser her på Sardinien. Inden jeg drejer fra konstaterer jeg hurtigt for mig selv, at beliggenheden i hvert fald ikke fejler noget, snarere tvært imod. 

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Costa Rossa - den røde kyst

Jeg parkerer bilen på den store parkeringsplads, stiger ud og begiver mig stille og roligt mod receptionen, men stopper undervejs for at nyde udsigten. Jeg befinder mig nemlig på den kendte kyststrækning, som kaldes Costa Rossa, hvilket betyder den røde kyst. Hotellets placering gør, at du har en dejlig panoramaudsigt over Asinarabugten, hvor klipperne har den karakteristiske lyserøde farve, deraf navnet. Og det herlige ved Hotel Marinedda Thalasso & SPA er konstruktionen, som gør, at hotellet stort set falder i ét med naturen, som blidt skråner ned mod havet, den fine sandstrand og den spektakulære klippeformation med navnet Punta Li Canneddi. Området er grønt med tæt vegetation og det hele udstråler afslapning for både krop og sjæl.

Romantik under åben himmel

Min første tanke er, at hotellet føles stort men ikke kompakt, da det består af flere forskellige bygninger, som er spredt ud over et større område. Og det jeg netop sætter stor pris på ved Sardinien er, at man bestræber sig på at integrere bygningerne i naturen. I hovedbygningen, som er den største, ligger receptionen, hvor jeg bliver godt modtaget inden min rundvisning. Her finder jeg baren, Horizonte, som både serverer drikkevarer og lettere måltider, hvilket er praktisk, når sulten melder sig omkring frokosttid, og du behøver bare flytte dig nogle få meter fra poolkanten til barstolen. Der er et tilstødende poolområde med ferskvand. Her er der solsenge og parasoller, og lidt tættere på stranden finder du endnu pool, denne gang med saltvand.

Der er to barer på hotellet, hvoraf den ene er en pianobar, hvor du efter middagen kan sidde under åben himmel med din kaffe og "digestivo" og nyde den skønne musik og den lune sommeraften. Og når talen falder på mad, må jeg tilføje, at Sardinien er et af mine absolutte favoritsteder, og frem for alt hotelkæden Delphina, som Hotel Marinedda Thalasso & SPA tilhører. Her har jeg nydt mange måltider, så selv om jeg ikke har tid til at spise hverken frokost eller middag denne gang, er jeg overbevist om, at du bliver mere end tilfreds, - og mæt.

Cascata, Petra Ruja, Punta Caneddi, Tramonto og Basaricò... Nu undrer du dig måske over, hvorfor jeg pludselig begynder at opremse en masse forskellige navne, men det er faktisk fire restauranter og et pizzeria, som alle befinder sig på Hotel Marinedda Thalasso & SPA. Og blot det gør, at jeg selv får lyst til at komme tilbage så hurtigt som muligt, dog på ferie, så jeg har mulighed for at vælge og vrage blandt alle de delikatesser som serveres. Jeg ville faktisk være i stand til, i det store og hele, at teste en ny restaurant hver aften, det rene paradis, hvis du smager mine smagsløg :). Jeg vil ikke fjerne alt for meget af din nysgerrighed, men blot afsløre så meget som, at den ene serverer en omfattende frokostbuffet, den anden serverer regionale retter både til frokost og middag, den tredje byder på mad og udsigt til skæret fra levende lys, og Tramonto, som betyder solnedgang, byder på... - ja det kan du sikkert gætte dig til.

Dejlig ferie for små som store

Til trods for, at hotellet måske ved første blik kan virke som om det er rettet mod et voksent publikum, henvender hotellet sig faktisk både til par og børnefamilier, og passer rigtig godt til dig, som lægger vægt på skøn natur og udendørsaktiviteter i rolige og uforstyrrede omgivelser. Hotellet er ud over dette, som skabt til en bryllupsrejse eller en ren afslapningsferie med spændende udflugter. Du kan nyde livet ved en af de store udendørs pools, eller blive et nyt menneske i hotellets SPA som er på hele 2500 m², og dermed det største på hele Sardinien. Her er der en opvarmet indendørs pool, fitness, som har åbent 24/7, badstue, tyrkisk bad, 15 forskellige behandlingsrum, afslapningsrum og butik. Hvad mere kan du ønske ?

I sommerhalvåret er der forskellige børneklubber, og ca. en kilometer fra hotellet ligger det store vandland Acqua Fantasy, et sted for både børn og barnlige sjæle. Der er også mulighed for at windsurfe, leje mountainbikes, spille tennis og minibasket samt at dykke, hvilket er utrolig populært på Sardinien. I den nærliggende kystby Isola Rossa arrangeres forskellige bådudflugter, og du kan sejle helt til Sardiniens store franske naboø Korsika. Et tips til dig som kan lidt fart og hav er, at leje en "rib-båd" nede i havnen, og tilbringe en hel dag på havet. Jeg har selv testet dem, og det er en helt fantastisk oplevelse. Kysten er så utrolig smuk, og du finder flere naturlige havbassiner, hvor du kan ankre op og dykke ned i det krystalklare vand. Den dejlige strand med den lyserøde farve, ligger kun 250 meter fra hotellet, og hvis du har lyst, kan du hoppe på shuttle-bussen, som kører rundt i området.

Åh, disse vidunderlige paradisstrande

Hvis du har lyst til at starte bilen, er der også en del oplagte udflugtsmål i behagelig køreafstand. Den pittoreske by Castelsardo ligger malerisk på en klippe ca. 30 kilometer syd for hotellet, og herfra er der en betagende udsigt langs kysten og over havet mod Korsika. Byen grundlagdes i 1100-tallet, og både bymuren og selve borgen stammer fra den periode. Det er en hyggelig lille by med brolagte gader og foruden den store katedral og de øvrige historiske mindesmærker, så er byen først og fremmest kendt for sit kunsthåndværk og for sin fiskeindustri. Castelsardo har også æren af at være optaget på listen over "I Borghi più belle d'Italia" - de smukkeste middelalderbyer i Italien, som henviser til velbevarede byer med særlig kunstnerisk- eller historisk værdi.

Men det bedste ved Sardinien er uden tvivl strandene. Hvis du kører 12 kilometer mod nord, kommer du til et område, som hedder Costa Paradiso, eller paradiskysten, og det er lige præcist, hvad du finder her. Sardinien er blandt andet kendt for at være et sandt paradis, når det gælder smukke strande, som let kan tage kampen op med de mere kendte karibiske strande. Her på Costa Paradiso finder du den lille "hemmelige" strand Liu Cossi. Det tager ca. 10 minutter at gå dertil langs en sti fra parkeringspladsen, og det er en god idé, at komme tidlige, hvis du vil være sikker på, at få en plads, for selv om stranden ikke er specielt kendt, så er lokalbefolkningen helt klar over, hvor de skal finde de sande perler.

Godt at vide om Hotel Marinedda Thalasso & SPA

 • Restauranterne Punta Canneddi og Tramonto er hotellets toprestauranter, hvor du skal reservere bord i god tid
 • Selv om du vælger halvepension, kan prøve nogle af de andre restauranter, hvis du betaler et tillæg på stedet
 • Morgenmaden serveres i Restaurant Cascata med sin panoramaudsigt fra terrassen ved poolen
 • Ønskes glutenfri mad, skal det forespørges i god tid
 • Strandservice betales på stedet
 • Receptionen hjælper dig gerne med tips og råd til udflugter m.m.
 • Hotellet har en saltvandspool og en ferskvandspool
   

 

Læs mere om Hotel Marinedda Thalasso & SPA

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,0 Vores gæsters
bedømmelse
1721 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Den vidunderlige skærgård, La Maddalena Archipelago - ca. 69 km
 • Nærmeste ferieby med flere restauranter - ca. 1 km
 • Hyggelig by! Ta' båden til Korsika, Santa Teresa in Gallura - fra ca. 47 km
 • Marina med alle luksus-yachterne, Porto Cervo - ca. 84 km
 • Den velbevarede bestion i Alghero med markedsbesøg - ca. 96 km
 • En af Sardiniens mest billedskønne strande, La Pelosa i Stintino - ca. 90 km
 • Den lille Middelalderby med de snoede gader, Bosa - ca. 129 km
 • Grotter med stalaktiter og stalagmiter, Grotta di Ispinigoli - ca. 167 km
 • Med båd kan du tage denne fantastiske tur, Grotte del Bue Marino - ca.
 • Graven fra bronzealderen, Tomba dei giganti - ca. 48 km
 • Oplev det "ægte" og kør til de bjergrige områder ved Barbagia - ca. 94 km
 • Costa Smeralda med strandene Poltu di Li Cogghji - fra 85 km
 • ...og Spiaggia del Principe der anses for at være Europas fineste
 • Karakteristiske stenhuse, Nuraghehusene, Su Nuraxi (Barumini) - ca. 237 km
 • Det historiske Goceano og slottet Il castello del Goceano - ca. 118 km
 • Alghero lufthavn - ca. 89 km
 • Olbia lufthavn - ca. 96 km

Værelser

Hotel Marinedda Thalasso & SPA tilbyder et stort udvalg af værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle 195 værelser og suiter er lyst indrettet i den klassiske sardiske stil, hvor blåt og rosa forekommer i forskellige detaljer. Og det bedste af det hele er, at de alle har terrasse eller veranda, så du kan sidde ude og nyde dit ophold.

Her er dobbeltværesler og suiter i forskellige kategorier. Du kan vælge mellem værelser med udsigt over land, med delvis havudsigt eller direkte havudsigt. Der er virkelig noget at vælge imellem. Mulighederne på netop dine rejsedatoer vil fremgå, når du foretager din søgning. 

Faciliteter:

 • Aircondition
 • Wi-fi
 • Telefon
 • Satellit-TV
 • Minibar
 • Safetybox
 • Badeværelse med bruser eller badekar
 • Hårtørrer
 • Badekåbe til de voksne og strandhåndklæder
 • Barneseng på forespørgsel uden ekstra udgift
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Marinedda Thalasso & SPA:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs pool
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Isola Rossa
07038 Trinità d'Agultu

Koordinater

Latitude: 41.0126
Longitude: 8.8859

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Italien, Sardinien, Olbia
 • Nærmeste lufthavn: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
Italien, Sardinien
 • Nærmeste lufthavn: 34 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Sardinien, Palau
 • Nærmeste lufthavn: 46 km
 • Nærmeste strand: ca. 80 m
 • Pool